Vita händer och huvudbry! :/

Helgen:

Fredag: Kräftskiva hos Stoffe och Frida. Trevligt och gott. Är dock ingen hejare på att skala kräftor, men.. Frida "the master" hjälpte snällt till med instruering!

Lördag: Shoppade tapeter och penslar och massa shit.. som behövs för att det ska bli snyggt. Pengarna rullade. Kvällen avslutades med en pizza och en guldrulle hemma tillsammans med Hasse och Thomas i soffan. Passade också på att "snickra" ihop skostället som vi köpt.

Söndag: Klippte gräsmattan medans Thomas skruvade ner allt som gick att skruva ner i vardagsrummet. Sen blev det målning av tak (Thomas), väggar och lister. Nu är den hemska terracottan(stavas?) puitsväck! Skönt. Kvällen avslutades av ett besök av elektrikern och hans fru med lite bullar och kaffe som middag! :) haha.. (Man glömmer lätt att äta när man jobbar hela dagen.)

Måndag: Ringt jobbiga samtal, målat lister och avbokat läkartiden på onsdag. Just nu centrifugerar tvättmaskin som bara den och katten ligger och jäser i trappen. It's my life! =0)

Mys och militärer..

..så kan man samanfatta den här helgen! Har haft det himla trevligt. I fredags var jag hos Malin Wiik och umgicks med henne och Johanna och pratade en massa strunt! Hade supertrevligt. Blev bjuden på jättegod mat också. 
I lördags var jag på fen fest med klädkod "armén". Var dock lite svårt att få till armystyle när man inte äger ett enda plagg i den bemärkelsen men jag gjorde mitt bästa och så här såg jag ut: 

                                               

Trevligt var det iaf. Och trött var jag dan efter. Ögonen slog inte upp förrän kl hade slagit 12.30. Då blev det en kebabrulle till frukost. Nyttigt va? Sen satt jag och Thompa och myste i solen. Vi tog också en liten promenix ner till vattnet och satte oss på en sten och tittade på vågorna. Närmare kvällskvisten kom Britta och Ulf upp på lite kaffe och nybakda bullar.

                                              

Jobbigt...

Idag är jag lite less.. eller så där uppgiven på nå vis eller jag vet inte. Har liksom en inre stress! Jobbigt! Jag önskar att man gjort andra val i livet.  Att man tackat ja till rätt erbjudanden och nej till fel erbjudanden om ni förstår vad jag menar.. Varför ska det vara så svårt för. Vissa glider på en cykel genom hela livet medan andra får sitta kvar i sandlådan. För där känner jag mig just nu.. kvar i sandlådan... Det värsta är att man sliter och sliter och sliter och mår dåligt av det men sliter ändå för att man tror att det i slutänden kommer att löna sig men yeah right!. Urk!  Nej, jag citerar Raymond & Maria: "Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör, ingen vill veta vart du köpt din tröja och fast du gjort allt som man ska, du är artig du är glad och du har tränat bort din dumma dialekt!"
När ska man få lön för mödan undrar jag. Skulle jag prata med mamma nu (jag vet att du läser!) så skulle hon säga:  Tänk positivt! Var inte ett offer! Man blir starkare av alla motgångar  etc etc.. men jag känner mig inte starkare..
Hur ska man vara som människa? Jag gör alltid mitt bästa för att vara alla till lags. Pluggar jag så lägger jag hela min själ i skolan och arbetar jag så lägger jag hela min själ i arbetet. För att man tror att det ska löna sig.. men det gör det inte! Det är ingen som tackar mig för allt slit jag har lagt ner.. Nej!
Idag är ingen bra dag! Önskar jag gjort andra val i livet.

Helgen

Lördagen startade tidigt.. med en katt som lever rövare kan man inte sova länge. Så upp och hoppa och ut och klippa gräsmattan (skall erkänna att det var första gången jag klippte en gräsmatta:) ). Efter det tyckte vi att bilen behövde sig en tvätt så då tvättade vi den, både utvändigt och invändigt. =) Jag plockade också in lite krusbär. Har lovat Thomas mormor 3 liter, så dom är nu  plockade iaf. Ska ta och plocka in alla röd- och svartvinbär också å koka saft.. är ju så himla gott. Det blev också en sväng till marknaden (selångers) och lite gott bröd inhandlat. Sen kom Stoffe och Frida på lite grillning och övernattning. Härlig dag.

Söndagen vaknade vi av en stor duns. Vår  kära kissemirr skulle jaga några flugor i fönstret och lyckades riva ner en blomkruka som gick i tusen bitar. grrr..  Tjusningen med djur. Det var dessutom de krukorna som jag fått i present av mamma och pappa nu när jag fyllde år.  Hmm..
Men morgonen vände snabbt till det bättre för när vi klev upp hade Fridis dukat upp lite frukost till oss alla. Inte illa. =) Efter frukost och massa prat vid köksbordet for vi en sväng till birsta. Blev några inköp även denna gång. Men Thomas betalade allt så då gör det inte lika mycket ;-)

Detta blev det:
                                    
                                    Trosor i Thompasmak. =)

                                     
                                     Snygga "skön"byxor från HM. 299 kr

                                    
                                     Nec. utrullningsbar. Fynd: 69 kr ord pris 189 kr från GRANIT

                                     
                                    Kaffemuggar från Boom 10 st à 9 kr styck (riktigt fynd)

                                  
                                  Åsså bjuder jag på en liten bebisbild. :-)


Bröllop! =)

I lördags var vi på bröllop! Åhh.. vad det var vackert!! ... och skojigt! =) Emma var såå himla fin och hela bröllopet var så himla fint. Magnus hade skrivit två sånger till Emma som framfördes av hans band i kyrkan. Förstå att tårarna bara flödade nerför kinderna då! =) Emma är Thomas halvsyrra ( eller extrasyrra rättare sagt).
Här kommer lite bilder från tillställningen:
 
                                        
Utanför kyrkan, lyckligt nygifta! ;-)

                                        
Jag och Thompa.

                                       
Thomas brorsa Patrik och hans Sofia.

                                       
Här är det bröllopstårta på G.... 

                                       
...åsså bröllopsvalsen!

Välkommen Kisse!

Idag har det varir full fart! Patrik (Thomas bror) och Sofia kom hit idag från Linköping med lilla Ella, 3 veckor gammal. Såååååå söt! Strax efter att dom kommit så kommer vår nya familjemedlem. Sötiskissen Skorpan. Också såååå söt! =) Sen kom Malin och sen Peter och Angelica. Mycket blev det på en gång. Skoj skoj.

Eftersom det blev många på en gång så fick Skorpan strosa runt lite själv här hemma. Han kom sig snabbt tillrätta. Tassade runt i varenda rum direkt. Gick aldrig och gömde sig trots alla människor. Han har ätit, druckit och kissat och bajsat på rätt ställe. =) Duktig pojke. Väldigt social och pratsam. Här ska han nog trivas den lille sötnosen.

Nu ska jag sova. Det är jobb i morgon också =/. Ni får en liten bild på skorpis här iaf:

                              

Några bilder..

                                  

                                

Hur vacker är inte den här orkidéen? Jag älskar den. Och det är tredje gången den blommar. Var rädd att den inte skulle palla flytten men peppar peppar, det gjorde den. =)

Vi har satt upp vår "Iilla" tv i sovrummet mitt mellan fönstren. Fanns inte riktigt någon annanstans att sätta den på. Men då var vi tvungen att hitta något nedanför som dolde alla sladdar och sånt och vi har funderat på vad som skulle funka eftersom det är så smalt.. så igår var Thomas på birsta och hittade denna fina vägghylla på Boom. Sen har han suttit och borrat och sågat och donat hela kvällen för att få till det. Och så här fint blev det:

                                 

Sladdgömman i aluminium hittade vi på mediamarkt. Blommorna i fönstret fick jag i present av mamma och pappa när jag fyllde år. =)

Här är en liten bild på vår övervåning, tv möbeln är ett av våra senaste inköp också. Det fanns inte så långa bänkar som vi ville ha någonstans så vi satte ihop tre stycken. Det gäller å ha lite fantasi. =) 

                                   


RSS 2.0