Valpis Linus.

Har precis kommit hem från Thomas mamma. Efter en låång dag på jobbet åkte vi ut till dom med min gamla 42 tumare. Har köpit en ny tv så vi sålde vår gamla till dom. Den blev riktigt bra därute men dom tyckte det blev lite väl stort. =) Dom vänjer sig fort. =)
Dom har ju köpt en liten söt " chickovalpkopia " också. Huuur söt som helst. En till chihuahuablandning som fick namnet Linus. Han var en riktigt liten godisbit som man gärna hade tagit med sig hem. =)

Snart nyår. Detta nyår ska vi fira hemma hos oss. Blir gomiddag (3-rätters) med några trevliga vänner. Menyn blir nog så här:
Förrätt: Snittar och Crustader med räkor och romsås.
Varmrätt: Fylld fläskfilé och Potatisgratäng
Efterrätt: Pannacotta.
Mys mys.

Näee.. nu måste nog sovas. Är så jeklarns trött nu för tiden. Kan iof bero på att man jobbar 10 timmars pass nästan varje gång. Blir som inte så mycket tid över till annat. Så ér nä! Go' natt!

Lussisar

Nu doftar det lussekatter och knäckkola på Skönhamnsvägen. =) =) Sitter och väntar på att knäcken ska koka klart sen blir det nog mys i soffan. Har gjort tillräckligt idag. =) Men jäklar vad saffran är dyrt!! 64 spänn för två påsar (1 g)! Ä int billigt att baka eget längre.

Det blidde jobb imorgon också. Stand in för en liten sjukling. Får se om man blir ledig på torsdag ändå eller om det blir jobb då också?

Nu är det inte långt kvar till julafton. Blir lite stressad när jag tänker på allt som ska hinnas med innan. Men det hinns väl det å ändå.

Näe nu ska jag gå å göra kulprov, se om knäcken är klar än..

Tisdag

Idag är det tisdag och det snöar ute! Äntligen! =) Måste dock köpa snöskopa så vi kan skotta. Det är ju sånt också nu när man har hus. Ska ta mig iväg för att handla lite pinaler så jag kan baka lite lussisar och knäck senockså. Mysigt.

Helgen har varit bra. Blev ju utgång på lördagen me grabbarna. Skojsigt värre. Aveny blev det. På söndagen var vi till Jessica på kalas. Sen fick vi bebisbesök på kvällen. Peter och Angelica kom och hälsade på med lilla söta Lucas. Vilken otroligt söt liten bebis.

Nu måste jag gå å äta lite frukost. Se ya.


Underbara lediga helg..

Idag är det lördag och jag är redan vaken.. konstigt. Jag som varit så jäkla trött de senaste veckorna. Kan iofs ha med en katt som ville ha mat att göra men jag somnade inte om efteråt som jag brukar. Det är min lediga helg den här helgen så det ska bli himla skönt. Det är på nåt vis heligt med helger. När man är ledig på veckodagarna känns det inte likadant. 

Aj vad ont jag har i min käke. Vad sjutton har jag gjort med den? hmmm.. skumt!

Ikväll ska Thomas ha en robinson fest. Han och några grabbar brukade ha en sån förr om åren. Då satt dom och kollade på robinson samtidigt som dom festade loss. haha. Det här året var respektive bjuden också men det verkar inte var nån respektive som kan så antingen blir jag ensam tjej eller så flyr jag fältet. hmm.. vart isf? 

Måste ju uppdatera om sängarna också. Dom är helt underbara. Gud så sköna. Ångrar inte en dag att vi köpte dom. Värd vartenda öre. Blir nästan lite för mycket sängliggande. Men det är skönt. Så.. då har ni fått en liten uppdatering. kram så länge. 

Jobb

Nu var det lääängesen jag skrev. Har varit så jäkla mycket jobb så jag har i stort sett bara klivit rakt ner i sängen efter att jag kommit innanför dörren. 12 timmar om dagen i 2 veckor har kännts av men det har varit jäkligt roligt iaf. Nu har jag varit ledig några dagar så nu har jag lite nya krafter igen. =)

Jag och Thomas har länge funderat på att skaffa oss en ny säng. Vi har varit tillsammans i 5 år nu och har haft samma säng som Thomas hade när vi träffades. En 140´s IKEA säng. Två onda ryggar varje morgon sa tillslut stopp och tog oss till alla dess sängbutiker som finns i birsta. Sängjätten blev dock sista stoppet och där blev vi kvar i fyra timmar. Efter många om och men slog vi till på två 90´s Vikingsängar med ställbar funktion. Så nu är sparkontot länsat och tomten blir tomhänt den 24/12.  


Bilden är lånad från: http://vikingbeds.henrix.bluerange.se/Beds.aspx?name=Frej Steglös

Vi vill nu ha en sängstomme till denna. Hittade en superfin på Sängjätten, vit och tidlös. Hittade dessutom ett överkast med tillhörande prydnads kuddar som jag blev helt betuttad i. =) Också dom vita (vad ovanligt) =) Dessutom vill jag ge all eloge till den trevliga och kunniga personalen på Sängjätten. Kanonbra service fick vi. Men för alla er som vill köpa julklappar till mig *blink blink* så önskar jag mig grymt mycket dessa fina kuddar och överkast. Sååå vackra var dom. 
Nu blir det nerhissning av min överkropp! =) Natti.

RSS 2.0