Onsdag

Åh. vad det är vackert ute nu. Det är så fint när det snöar. Jag önskar att jag var i fjällen med mina nära och kära. Vad underbart det skulle vara att åka i en nypistad skidbacke. Det måste vi göra.

I morse klev jag upp 9.30. Åt en enkel och snabb frukost och gick ut på promenad med min vän Jossan. Vi var ute i två timmar och det var underbart skönt. Sen blev det jobb. Hade stängning idag och det märks nu igen att det är veckan före löning tyvärr. Vissa stunder är det helt dött ute i birsta. Tråkigt. Jag älskar när det är mycket att göra och när kunderna kommer in och vill ha hjälp. Men men.. så är det inte alltid.

När jag kom hem låg min älskling i soffan och pysslade på med sin blogg. Han har också skaffat en. Såg också att Fridis skaffat en. Skojsigt stumpan. Själv har jag inte lagt ner särskilt mycket tid på min. Ska försöka lista ut hur man kan göra den lite snyggare. Men det blir när jag får tid. Allt tar ju sin lilla tid. Nu ska jag gå och tvätta av mitt smink. Har tagit mig ett gott glas vin till fiskgratängen som hjärtat hade gjort i ordning. Så smaskigt. Men nu är jag trött. Efter "avsminkningen" blir det nog raka vägen till sänghalmen. Måste få min skönhetssömn. Godnatt.  


Kommentarer
Postat av: frida

Hej snärtan! Typsiskt att det kom jeanskunder när jag skulle gå och när lamporna släcktes. Speciellt när det äntligen kom kunder som ville ha hjälp med jeans! Men det gick nog bra ända. De kanske blev brunare i det ljuset =)vad heter thompas blogg? kram på dig

2009-02-19 @ 16:12:53
Postat av: Elle

Åh har du också en blogg..trevligt!! =)

2009-02-21 @ 12:36:09
URL: http://ellesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0