Onsdag

Det har varit tre fullspäckade dagar med diverse olika händelser. Vi har sålt vår underbara bil! =((( Det gick betydligt fortare än vi tänkt oss så nu står vi här utan och det är ganska besvärligt. Skulle behöva åka och handla men det är inte så lätt. Får ta och springa in på Ica innan jag promenerar hem efter jobbet ikväll. Svårt att storhandla när man går dock. Så det får bli det viktigaste. Saknar pärlan enormt mycket. Urs urs urs.. men vi behöver en bil som är mindre och som drar mindre bensin. 

Strax efter att bilen rullat iväg så kom min bror, Gunnar och Frida hit med soffan som vi hade tänkt köpa av dom. Det visade sig dock vara omöjligt att få upp den på övervåningen då den var för stor för vår trapp. Vi skruvade ner den till minsta beståndsdel men det gick ändå inte.. buhuu.. då fick grabbarna för sig att man kanske kunde ta den genom fönstret uppe.. men hur sjutton då?? Dom försökte men det var förenat med livsfara kan jag säga.. 3 st nere och 2 st uppe men det var omöjligt... om man hade haft en lyftkran kanske det hade gått men inte på det här viset. Så det bliddde ingen ny soffa för oss. Sundlingsfamiljen ute i njurunda blev lyckliga ägare till den ist. 

Igår kom en tjej och kollade på sängborden som vi hade ute på blocket. Vi hade inte plats för dom efter köpet av dom nya sängarna så därför tänkte vi sälja dom och köpa ett par andra. Det roliga i det hela var att den här tjejen hade 2 st exakt såna som vi ville ha så då bytte vi rakt av ist. Blev ju helt perfekt. Slapp vi åka och köpa dom andra. Och hon kom hit med dom också så leverans till dörren utan en extra krona kan man ju inte kalla annat än en bra affär. =)

Nu ska jag borsta tänderna sen blir det en promenix till jobbet. Ha en fin dag alla glada!

Stora städdagen..

..hade varit bra att ha en sån här dag men jag har fastnat i datastolen! HA! Har en tvättmaskin igång iaf så nånting händer det. Har haft 3 sköna lediga dagar nu. Rensade garderoben i tisdags. Träffade Fia igår på dagen och åkte till mormor på kvällen. Mycket mycket trevligt. Ikväll är vi bjuden på middag hos Stoffe och Frida. Ska bli så trevligt. Får chansen att fråga ut dom om huset också. Spännande.

Funderar på en promenix men tråkigt utan sällskap. Ska se om Angie är sugen?? Annars blir det en prommis till stan. Skönare att ha ett mål med promenaden. Roligare så.

Idag är våran svarta pärla inne på sin 6000 mila service. Dyrt!! Hade hellre lagt pengarna på service på mig själv ist. Men skillnaden mellan mig och bilen är att den får en stämpel i en bok. Jag har ingen sådan bok. Som gör att jag blir mer attraktiv. Vad roligt. Tänk ändå om det fanns. Då skulle den heta: Serviceboken om kropp å zånt. tihi.

Tex: 
STÄMPEL: 20/3-2009 - Alginpackning- För avgiftning och ökad blodcirkulation. 
STÄMPEL: 21/4-2010 - Massage -  För ökad blodcirkulation och mindre spända muskler. Ökad välbefinnande.

Osv.

Det vore nåt. Kanske skulle behöva införas.

På sista april åker jag till Uppsala. Ska hälsa på underbara lilla Sara. SKa bli så skoj! Det ryktades om champange och jorgubbar i parken sen grillning och majbrasa hos Mats. Låter ljuvligt! Åh vad kuligt vi ska ha!! Längtar!


Bebislån! ;)

Vilken mysig kväll det blev igår med lite bebis på besök. När mamman inte var med tog jag chansen att pyssla lite med det lilla hjärtat. Såå himla söt lilla Lucas. Och snäll trots att kl var låååångt efter läggdags för honom eg. Här är det lilla charmtrollet:



Frida: Känner du igen tröjan förresten! I just LOOVE it! Fick den av hjärtat. Kunde inte sluta tänka på den när du hade på dig den också. Så fin så! Så nu har vi än en gång lika plagg! Haha



Hehe.. sötis!! =)

Näee.. nu ska jag göra iordning lite god frukost, väcka hjärtat, sen väntar en härlig prommis med jossan. Ikväll ska Fia komma hit också. Ska bli såå roligt! Var verkligen 100 år sen vi sågs. Undrar om vi känner igen varandra??

Jag kan inte sova!!

Klockan är 04.19 och mina små ögon vill icke släckas.. Vrider och vänder på mig men det vill sig inte! Tror jag har för mycket tankar i min hjärna. Tror jag ska skriva en bok faktiskt! Kanske vore ngt. En bok om livets alla små egenheter...

Har annars varit en givande vecka på jobbet. Har fått mycket gjort som jag kännt att jag legat efter med. "Min" avd har blivit lite åsidosatt nu när vi fått så mycket varor, varit lite med folk och haft rätt mycket kunder. Men denna vecka har jag kunnat fokusera på den igen och fått den röda tråden tillbaka. Så gott som nöjd iaf! Lite ändringar på jackavd skulle också behövas, har börjat lite men man hinner inte allt tyvärr. Blir lite full i skratt när jag tänker på hur jag är eg. Vill så gärna att allt ska vara perfekt. En arbetsmyra det är jag och perfektionist.. Fina egenskaper som jag fått av mina föräldrar. Tyvärr inte alltid så bra för mitt eget bästa men sån är jag. När andra tänker/säger: skönt nu stänger vi för dagen, tänker/säger jag: REDAN???? Så har jag alltid varit och kommer nog alltid att vara. När jag gick i skolan var jag likadan. Inte nöjd förräns jag fick högsta betyg. Gick ut privatskolan med MVG i alla ämnen utom 2. Och ändå blir man inte riktigt nöjd. Satt och pratade med mitt hjärta om detta. Han sa: "Du är så himla duktig och har en jäkligt bra arbetsmoral (i alla kategorier), men du tror  inte på dig själv och det är där felet ligger. Du blir aldrig nöjd. Fast du gör allt till det yttersta!" Och så är det juh. Tokigt eg. Men alla har vi våra brister. Det är bra när man kommer på dom så man sedan kan jobba med dom. Ska verkligen försöka. Ingen är perfekt och inte heller jag.

Mina nattliga tankar. Kanske jag kan få sova nu??

Underbara sol! Du ger mig styrka!

hehe.. så känns det faktiskt! Sjukt vad vädret har inverkan på en ändå! Jag blir så himla glad av solen och våren och värmen! Fast jag har jobbat och bara varit ute några minuter så blir jag lycklig! Underbart! Längtar så till sommaren. Fick två Ameliatidningar av min älskling idag också. Han är ju en pärla som vanligt! Så nu ska läsas och mysas hela kvällen! Det är också någonting jag blir glad av! Hehe.. behövs inte mycket för att få igång mig igen inte! :) Lite körslaget i bakgrunden, en fruktsallad att mumsa på, lite ameliatidningar och lite bloggläsande! En perfekt lördagskväll faktiskt! Med lite smekningar på min onda fot och massage från hjärtat kan man nog inte ha det bättre! =) Hoppas alla har det lika bra som jag! Kram på er mina vänner!

Skattesmällen... =(

Fick den underbara deklarationen idag och det var inge roligt! Måste betala 3600 kr! Buhuuuu.. om man ändå kunnat få en slant tillbaka ändå.. =(

Har slitit på på jobbet idag så jag är helt mör. Huvudet värker och foten likaså. Nu blir det natta så man orkar med morgondagen också! Stackars hjärtat har åkt på världens förkylning också. Han hostar och nyser och huvudet värker på han. Hä som inge vidare hos Carlberg/Sundlings idag inte!

ledig idag!

Nu var det längesen igen.. har varit så trött och inte orkat uppdatera! Har varit lite hektiskt på jobbet nu och mycket tankar så har liksom inte funnits ork helt enkelt. 

Helgen som varit har blandats med kalas och sjukdom. Blev dålig torsdag kväll och har inte mått nå vidare sen dess. Kännt mig helt matt och orkeslös i kroppen.. fick även värsta blåsan på läppen som har gjort så fruktansvärt ont. Nu har den äntligen försvunnit. Thomas fyllde ju även år mitt uppe i allt så det var bara att försöka hålla skenet uppe eftersom vi fick massor med besök på lördagen. Så kan det bli. Har även så himla ont i min förbaskade fot nu också.. väntar väntar på att jag ska få komma till ortopeden. Kan inte gå runt så här. Värktabletter och smärtstillande salva vareviga dag är ju ingen lösning. Får se vad som händer. 20 maj är det 1 år sedan jag fick detta problem... ska man behöva gå så lång tid utan en diagnos???

Inge roligt att läsa klagomål men just nu är det så här.. inte alltid prima fisken hos Linda heller. =/ Tur som attan att jag har världens mest underbara kille iaf. Han är så himla bra. Fick en present av honom igår också. Som ett litet plåster på såren eftersom det är lite jobbigt just nu. Han är så snäll mitt hjärta.  Älskar dig så otroligt mycket Thomas!!

En liten bild på hjärtat:


RSS 2.0