3 månader

Idag fyller jag 3 månader. Fick 2 nya pyjamaser och en mössa i present av mamma och pappa. Så här fin var den ena pyjamasen:

Från Kappahl:



Har även varit på kalas hos Thomas kusin Veronica. Så en massa gofika och smörgåstårta har jag fått idag också (fast i lösare, mjölkigare konsistens) ;)
Har pratat i telefonen för första ggn också med gammelmormor. Hon ringde och grattade mig. Jag tyckte det var lite konstigt att höra hennes röst utan att se henne men samtidigt lite småroligt.

Svar till Tilda också: "Ja, kusin, det tar nog inte lång tid innan vi tar våra första krypsteg heller. Jag såg din rullning på video. Vad duktig du är!!"


Sommar.. och nya framsteg!!

Haha! :)

Här ligger jag och skrattar för mamma är allt bra tokig hon. Hon verkar vilja att det fortfarande ska vara sommar. Idag har jag nämligen fått ha på mig denna outfit (bla). Kortärmat och hängselbyxeknickers. Hon är allt bra tokig den där mamman.





SÅ TILL DOM STORA NYHETERNA:

Idag har jag, för första gången, vänt mig från mage till rygg. Men jag passade på när mamma stod i duschen så det var bara pappa som fick se det. Hihi. Tror mamma blev lite förtvivlad när hon fick höra det. ;)

Jag har även varit på babysång idag. Vi fick sjunga en ny sång där vi, bebisarna, fick gunga i ett täcke, en i taget. Vi såg nog alla lite förvånade ut tror jag. Konstiga saker dom hittar på.
Jag passade även på att kräka ner hela mamma precis innan vi skulle gå så hon blev tvungen att byta kläder. När pappa tog över så kräkte jag ner honom också. Så är det när man är en liten kräkbebis!
Natt natt <3


Tröttis

Jag sover så bra nu. Nästan varje natt sover jag hela natten. I natt sov jag från kl 23.00 till 06.50. Sen blev jag hungrig och ville ha lite mat. Sen somnade jag om och sov till 10. Då ville jag ha mer mat. Sen somnade jag om igen och sov till 12. Värst vad trött jag var?

Idag har vi hälsat på mommo och moffa igen. Mysigt. :) Tilda, Frida och Stoffe var också där. Skojigt värre. Men dom har så varmt där så jag fick ligga utan kläder på en filt på bordet. Det var skönt tyckte jag.

Så här såg jag ut när jag for men fick byta body 2 ggr för jag bajade ner hela magen på den ena och kräktes ner både bodyn och den fina kräkisen på den andra.
Vad tokigt att jag kan baja så mycket ibland. Mamma fick tom ta tops i min navel för att få bort all baja. Hihi.



Kräkis: Kappahl
Body och byxor och strumpor: Arvegods från min kusin Ella



Min mamma tycker jag är världens vackraste! Hihi.


Besök av mormor, morfar och gammelmormor

Idag har mormor, morfar och gammelmormor varit här. Det var jättekul. Jag skrattade och pratade och myste hela tiden (och kräktes massor i vanlig ordning). Tänk att jag har så många som tycker så mycket om mig (trots att jag kräks på dom). Jag kanske blir en mallgroda tillslut? :) Här är vi, gammelmormor, mormor, mamma och jag:

 

Dagens outfit:
Randig body från lindex.
Byxor från Polarn och pyret.

Innan dom kom gjorde mamma hand- och fotavtryck på mig, badade mig och gav mig manikyr. Hon tar hand om mig bra min mamma. :) 



Igår var Tilda här igen med sin mamma. Hon är så rolig. Satt och tittade på henne jättemycket när hon hoppade omkring. Det tyckte jag var skoj. Jag fick också träna massa i babygymmet och jag har börjat förstått att man kan sträcka sig efter dom färgglada roliga grejerna som hänger där. Mamma tycker jag är jätteduktig och jag tycker det är roligt.

Tilda och Skorpan:


Min första långresa.

I helgen var jag iväg på min första långresa till Linköping. Jag åkte jätte långt hela dagen, men det gick bra. Stannade ett lite längre stopp i Uppsala hos mammas och min fina kompis Sara! Hon hade bakat supergoda cupcakes och är alltid lika rar!! Jag fick även träffa hennes kille och han tyckte att jag var söt. :)

Blev dock lite kinkig mot slutet av resan så mamma och pappa fick stanna på en mötesplatsficka mitt ute i mörka skogen så att jag kunde få äta lite. Det var tur att dom gjorde det.

Det var jätteroligt hos mina kusiner. Jag skrattade och pratade och var, som mamma säger, en riktig solstråle hela helgen. Jag fick även sova jätte bra! Dom hade en babykorg som jag fick sova i och det tyckte jag var jättemysigt. Det enda tråkiga var att det var sjukstuga där.. annars var det en toppenhelg!!


Babysång

Idag har jag varit på babysång som jag alltid brukar gilla. Har dock haft en jättejobbig dag och hade det även där. Det gick bra en stund (under själva sången) och när jag fick lite uppmärksamhet av en annan mamma men inte när det skulle fikas. Då skrek jag så mamma var tvungen att gå hem med mig.

Fin var jag iaf som vanligt. Kände mig extra fin i min nya mössa som jag fått av Gretas mamma. Titta så fin:



Jag har även tränat att ligga på mage idag. Så här duktig är jag på att lyfta mitt huvud:



Kan även bjuda på en bild från i lördags när vi var till mammas kompis Anna. Då hade jag hela p.o.p munderingen.





Hej svejs!


Mina fina fransar

Titta vilka fina böjda fransar jag har!



Idag har jag varit hos mormor och firat gammelmormor som fyller 77 år (eller som hon säger själv 14 år (7+7=14) ). Jag var vaken nästan hela tiden och tyckte det var jätteskoj. Fick börja med att mysa med Frida medans mamma myste med Tilda. Det var jättemysigt tyckte jag!! :)
Sen pratade jag massor med mormor och morfar. Hade så mycket roligt att berätta. Det var ju en hel vecka sen vi sågs sist. Jag skrattade och snackade så mycket så nu är jag alldeles jättetrött.

 Igår var jag och hälsade på mammas kompis Anna och David. Dom hade ett jättefint hus och en härlig travbana som jag fick åka vagn runt i medans dom promenerade.  Jag var jättetrött nästan hela dagen och kvällen så jag sov mest. Dock inte när det vankades middag. Då brukar jag alltid vara lite otålig. Jag menar, hur kul är det att sitta på golvet och glo på när alla utom jag mumsar i sig massa gott?? Nej, Vet hut vetja!

I fredags träffade jag alla mina bebiskompisar också. Denna gång var vi hos Leo och Hanna. Mamma tyckte dom hade jättefin lägenhet. Fick även träffa en ny kille som jag aldrig träffat förut. William hette han och han var jättesöt. :)

Nej nu är jag så trött så nu sover jag. Natt natt


Kläder kläder kläder..

Oj vad jag får mycket kläder. Mamma skulle kunna köpa hur mycket som helst tror jag. I helgen var vi på ännu en klädbytardag, fast i Allsta. Klingstagården. Där hittader mamma massa fina kläder till tokbilliga priser. Denna var mycket bättre än den i Haga tyckte mamma. Inte lika trångt och mycket billigare.

Bland annat denna fick jag:


Jag tycker faktiskt om den jättemycket fast det inte ser ut så. (Jag var bara lite kinkig när mamma skulle ta kort, ja menar vem vill inte se ut som ett litet djur?) En hel dress var det med byxa, jacka och tossor för ynka 20 kr. 

Dessutom fick jag massa mera kläder idag när vi var till faster Jessica. Bla. några overaller och så. Mamma blir så glad när hon får kläder till mig. 

Jag har även varit på besök på ett dagis idag. Trädets förskola. Där har dom ekologisk mat och egen kock, som gör all mat från grunden. Det verkade mysigt. Undrar om jag får gå där? Blev jätteglad när jag såg en lite pojke som sprang jättefort i korridoren. Då log jag jättestort! Det var även två tjejer som frågade varför vi var där och om jag kunde leka med dom när jag blev större. Hoppas!









Mina fötter


Modell





Idag har jag varit och knäppt kort för tidningen. Innan vi åkte till studion passade jag på att träna på lite olika poser! Armen  så här kanske? Klänningen som jag skulle ha fick inte åka på förrän strax innan vi for för att jag inte skulle kräka ner den.
Efter moellerandet åkte vi på birsta. Där fick jag en ny mysig one pice. Hihi. Vilken tur jag har! Den är superfin. Från kappahls kollektion newbie. :) Måste vara för att mamma och pappa tycker att jag är världens underbaraste tjej. :) 

 

Efter birsta åkte vi till stan och mamma lunchade med sina gulliga kollegor. Jag fick en jättefin present av dom också! Världens finaste pyjamas i strlk 80 från rummet! Längtar tills jag kan ha den!! <3

Efter det fick jag åka vagn jättelänge. Tilda också, i vagnen brevid. Våra mammor passade nämligen på att promenera runt hela sidsjöområdet. :)

Jag har faktiskt lugnat ner mig på operasången också. Mamma och pappa verkade inte gilla den så jag satsar ist på skönsång och snack med massa skratt och leenden. Det verkar gillas bättre! Dessutom sover jag mycket bättre nu också. Har sovit hela 3 nätter i rad nu! Skööönt. Jag känner mig så utvilad och glad på morgnarna då.



Var till mormor igår och jag hade såå himla roligt! Fick mysa i både mormor och gammelmormors famn. Sen fick jag också ligga brevid Tilda och snacka med henne. Och snacka det gjorde jag som bara den!!! Och skrattade!! :) Det var så roligt! Men hon svarade bara ibland. Lite svårflörtad var hon minsann.

Innan vi åkte till mormor klädde mamma ut mig till Hippie..



..men det tyckte jag inte om!



Det vill jag aldrig mer ha på mig, punkt slut! ;)


Promenad över Alnöbron

Idag har jag åkt vagn över Alnöbron. Det var tur att jag låg tryggt och nedbäddad i min vagn för jag hörde att mamma tyckte det var läskigt!
När vi kom över bron hälsade vi på hos Ulf och Sandra. Jag tyckte det var ganska roligt. Fick ligga i deras soffa och mysa åsså fick jag en två rätters middag. Det var så gott så jag somnade i mammas famn.
Innan vi vände och gick hem så gick vi även förbi Wilma och hennes föräldrar. Där fick pappa påtåren och jag fick mera mat. Jag passade också på att mysa med Maria medans mamma och pappa mumsade gopaj. 

Måste också tala om att inatt var jag jättetrött!! Sov från 20.30 ända till 05.30. Första natten som jag sov hela natten igenom. Jag kände mig jätte utvilad och glad när jag vaknade så jag skrattade när jag såg mammas ansikte.
 
 


RSS 2.0