Helgens bravader

I fredags hade vi premiärgrillmys hos Stina. Det var himla trevligt. Och gott! Sen kom lördagen och då blev det 70-års firande. Farmor fyllde år i veckan och vi firade genom att gå ut och äta. Det blev 3-rätters middag och en massa vin. =)
Kvällen fortsatte hos min faster med allsång och gitarrspelande talanger (det är hela tjocka släkten det!). Så sjukt duktiga och så underbart nostalgiskt. 
Avslutningsvis hamnade vi hos oss med Peter (kussen) och Angelika på besök för första gången. Tanken var att vi skulle prova deras "rock band" men dom glömde att ta med sig hälften så det blev bara lite "guitar hero" och "buzz" till kl 03.00 på natta. Sara blev också upphämtad på vägen. Trevligt trevligt! =)


Blommor och underbara människor!


Jag är så glad för jag har fått blommor! :-) Denna fina ros fick jag av Frida och Christoffer. Vilka fina människor ni är. Blev alldeles rörd. Tack så mycket!  

                                  




Jihaa..

Solen skiner och det känns underbart! Jag är så glad att jag framöver kommer slippa människor som får mig att må dåligt och som bara tar negativ energi ur mig. =) Såna människor ska man inte ha omkring sig för länge för då slutar det aldrig bra.
Så nu blickar jag framåt. Allting kommer bli jättebra!


Huset

Huset var fint men betydligt mindre än vi trodde. Dessutom var det lite fuktproblem under huset och en mikrobiell tillväxt på vinden. Dessutom rörde sig kåken rejält för det var sprickor i tapeterna i varje hörn. Badrummet var väldigt fräscht men fuskgjort. De hade inte bytt golvbrunn i samband med renoveringen så man vet ju inte hur tätat det är. Huset blir alltså inget för oss. Men annars var det ju ganska mysigt. Fint med kakelugn mitt i vardagsrummet. Lite annorlunda.

Men.. vi har sett ett nytt hus som är av intresse. Vi ska kontakta mäklaren och se om vi kan få komma och kika på det. Det såg verkligen kanonfräscht ut på bilderna. Två badrum som båda är nyrenoverade och superfräscha. Ligger kanske inte riktigt som jag vill men ändå rätt okej. Ska bli spännande.

Husvisning

Idag blir det husvisning på norra alnö. Jag och Thomas vill ha hus. Ska bli spännande. Det ser dock värre ut på låningsfronten. Thomas pratade med banken igår och dom kräver 10 % i egen insats.. och det har vi inte...! Så jag antar att det blir "läga" ett tag till =( Vi får se hur det går.

Men jag vill verkligen ha hus! Jag har inte plats med alla mina kläder i denna lägenhet. Jag vill ha ett hus där jag kan  ha en riktig "walking closet", ett syrum och ett tvättrum. Skulle vara så skönt att få det lite större. Drömma drömma drömma.

Jag återkommer ikväll om hur huset var. Det ser riktigt fint ut på bilderna iaf.

Långfredagen

Igår var det långfredag och jag jobbade till kl 18.15. Helt befängt eg att ha öppet på en långfredag.. det var helt sjukt dött så timmarna kändes oändliga. Man förstår ju att folk åker bort på middagar osv osv. Jag citerar Frida "Långfredag var verkligen rätt namn för den här dagen".
Efter jobbet åkte jag ut till mammsen och pappsen. Där väntade en god middag på mig. Mina kära föräldrar är verkligen grymma på att laga mat. Tack så mycket för den! ;-)
Sen efter middagen så var mammsen så gullig och gav mig en helt underbar massage på ryggen, axlarna och armarna. Det var verkligen välbehövt kan jag säga  åhh.. gud så skönt det var. =) Sedan blev det Sundlingstok halva kvällen. Vi dansade till Mattias poppande samtidigt som vi strök gardiner och pysslade i Mattias alldeles nyrenoverade rum. =)  ( Gå gärna in och titta på Designfrida.blogg.se så får ni se hur det blev).

Tack också Mamma för påskägget. =) Det är alltid lika skoj att få. Jag växer nog aldrig ifrån det. Puss.

Världens goaste kille..

.. det är min kille det! Så omtänksam och snäll precis hela tiden. Nu när han varit borta i fjällen kom han hem med en ask med ett halsband och örhängen från snö of sweden bara sådär. Är det inte gulligt så säg. Han gav det för att han tycker att jag är  (Citat) "så underbar och vacker" och att jag varit så snäll som bakat å städat och gjort tårta och grejat inför hans födelsedag, fast att jag jobbat hela helgen.

Det är så härligt när folk visar uppskattning för det man gör. För trots allt så är man ingen supermänniska. Fast många gånger önskar man att man vore det. Dygnet har bara 24 timmar och mer än så går inte att trolla fram. Så tack älskling för att du ser vad jag gör. =)

Måste få fortsätta lyfta min älskling när jag ändå är igång. Det är nämligen så att Thomas är den enda kille jag känner som aldrig nånsin bråkat eller höjt rösten någonsin. (Iaf på sina äldre dar, jag vet inte hur han var som tonåring). Han har ett tålamod som är få förunnat och är så himla genomsnäll och go. Jag måste nog få säga att jag är världens lyckligaste tjej som har fått denna man att dela mitt liv med.

Fler underbara egenskaper hos denna man:

* Älskar att shoppa (wiihooo, en väninna och pojkvän i samma förpackning, kan det bli bättre?)
* Säger säkert 25 ggr / dag hur mycket han älskar mig och hur vacker jag är (fast att jag är riktigt jävla ful ibland)
* Kommer med små överraskningar väldigt ofta (för ofta tycker hans mamma!) (?kan det bli för ofta?) =)
* Rolig (fast ibland blir det farfarsskämt men dom står jag ut med)
* Aldrig nånsin arg på mig !någonsin!
* Älskar Min familj.
* Unnar mig alltid att hitta på saker tillsammans med mina kompisar.
* Aldrig svartsjuk.
* Unnar mig alltid att köpa det jag vill. Tycker aldrig att en till handväska eller ett till par skor är för mycket. (Eller det kanske han tycker men han säger det inte iaf, så jag behöver aldrig ha dåligt samvete. hihi.. )
* Social
* Ställer alltid upp
* Snygg och..
* UNDERBAR!!

Så är det älskling. DU är en fantastisk människa och jag Älskar dig så himla mycket. Tack för att du är så underbar och alltid så himla snäll. Pusss

                                              

33 år

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag blir min kära sambo 33 år. Gammal och grå. =) Tråkigt att du inte är hemma hjärtat men jag hoppas att du får en underbar dag i Vemdalen! Älskar dig så mycket! Skynda dig hem så väntar en fin present på dig. ;-)
 
                                     

Ensam.. =(

Igår åkte min kärlek iväg till Vemdalen. Ska vara där hela helgen med sina jobbarkompisar och åka skidor och ha det trevligt. Lyxigt värre när dom blir bjuden och allt. Själv sitter jag här i min ensamhet.. och saknar mitt hjärta. buhuu.. Han fyller dessutom år på lördag älsklingen och är inte hemma.. ajabaja.. men han får det nog väldigt bra i Vemdalen. En fin födelsedagspresent skulle man ju kunna säga.

Idag har jag varit på en långprommenad och handlade på vägen hem och konkade på påsarna, urs vad tungt det var. Skall snart bege mig till jobbet. Blir ett stängningspass idag. Är förhoppningsvis lite folk nu när vi har 50 % på en massa fina kläder. Det är roligare då. Jobbar även hela helgen så då vill jag att det kommer mycket folk.

Imorgon är jag bjuden till min kära kompis Malin på tjejmiddag. Ska bli så skoj. Hon var även hundvakt till hennes föräldrars hund så det ska bli skoj att träffa vovvsingen också.

På söndag blir det kalas för Thompa. Han kommer hem ca 3 nångång och vi tänkte ha kalas vid 5-6 tiden. Så välkomna alla kära släktingar på lite tårta och lite hembakt. (Jag slutar jobba 6 så kom helst då om ni kan så jag får träffa allihopa)

RSS 2.0