lördag kväll

Sitter hemma i soffan och myser med lite gott godis och en tv som rullar. Jag och Thomas var ner på videoteket tidigare så vi ska väl snart sätta igång en av filmerna vi hyrde. Det blev tre stycken:

                                      

Hoppas dom är bra! =)

Jag och Thomas ledsnade så väldigt på vår gamla audi så nu har vi köpt en ny bil Den är helt UNDERBAR. Passar mig som handen i handsken. Pärlan är en svart Volvo V50 -06 och är värd vartenda öre vi gav för den!  =)

Här kommer några bilder på mina senaste inköp. Det ska vara mycket mönster i vår så jag slog till på den här söta klänningen från Flash. Halsbandet är från Zizzi och är en present från min älskling. Klänningen kostar 499 och halsbandet 399.

Blev helt förälskad i den här halsduken som även den är från flash. Pris 199 kr.Sen kunde jag heller inte låta den här "hang-loose" tröjan hänga kvar på galgen. Riktigt härlig kvalitet och så himla snygg. 199 riksdaler för denna.


reafynd


Här är två plagg som jag fyndat. Kjolen är från Flash och kostade 100 kr. Toppen är från cubus och kostade ca femtiolappen.


här har jag fyndat två plagg på rean. Kjolen är från flash och kostade 100 kr. Toppen är från cubus och kostade ca femtiolappen.

då var det torsdag och snart helg..

Tog en promenad i morse. Skönt väder och lite lagom jobbigt. Sen var det jobb ända till kl 20.15. Trött blir man när det är lugnt i butiken. Men roligt ändå när man har så fina, trevliga kunder. =)

Nu är det handbolls VM hemma i vardagsrummet. Själv är jag inte ett dugg intresserad men det finns andra i familjen som är det. Min kära sambo tex. Jag själv sitter å stirrar på datorn och dricker en god cider, wasabi+lemon. mums. Har lite sms- kontakt med min kära kompis Malin angående helgen. Blir utgång för tjejerna (jag och Malin alltså) och det är första gången på länge så det ska bli roligt. Vi ska göra premiär  för Malin på oscar. Hon har nämligen nyligen fyllt 23 lillgumman. Skoj.

Nu ska jag kika på lite bilar. Thomas och jag har tröttnat på vår gamla audi och funderar på en svart V50 ist. Ska snygga till sidan när jag lärt mig hur man gör och lägga upp lite bilder också.


Tisdag morgon..

Idag skriver jag för första gången i min blogg. Det här kan bli skoj. Skönt att ha nånting man kan skriva av sig lite på. Vet inte riktigt vad den här bloggen kommer handla om (det var faktiskt min kille som ordnade den här bloggen åt mig, vet inte om han tycker jag är rastlös ibland och vill att jag ska ha nåt att göra.. haha) men det kommer nog att vara om lite allt möjligt. Mitt liv.

Idag har jag en ledig dag från jobbet. Jag jobbar i en klädbutik med otroligt mycket snygga kläder. En lite oupptäckt butik kan jag tycka. Men om ni bara vågar er in i butiken kommer ni tänka: att jag inte varit här tidigare! Och det gäller alla. För vi har nånting för nästan precis alla, 14-105 år. Det är det som är så otroligt roligt.
Förmodligen kommer jag att skriva ganska mycket om mitt jobb, Flash, för det är lite det mitt liv snurrar kring just nu. Har lätt att bli ganska fäst i det jag sysslar med. Pluggar jag, ja då är det plugga som gäller, då nöjer jag mig inte med ok betyg, då är det endast toppbetyg som gäller. Och lite så är det med jobbet också fast på ett "jobbande" sätt. Fråga mina nära och kära, spec min bror, han håller på bli tokig när jag pratar om Flash hela dagarna i sträck. =) 

Jag är egentligen hudterapeut. En väldigt duktig sådan men när jag upptäckte att verkligheten inte var som mina visioner kände jag att då är inte yrket något för mig. Älskar verkligen yrket men inte att jobba på spa. Jag trodde att jobbet på ett spa skulle vara ett lugnt och harmoniskt yrke men ack så fel jag hade. Det är allt annat än harmoniskt.
Stressiga dagar rakt igenom så man stupar i säng när man kommer hem. Jag vill dessutom inte stressa och fuska  igenom behandlingar som kunder betalar tusentalskronor för bara för att hinna med nästa och nästa och nästa. Värsta "rullbands"systemet. Min dröm är väl att så småningom öppna en egen salong där mina kunder verkligen får det som dom betalar för och där jag kan njuta av mitt arbete och därmed också ge kunderna en underbar, total upplevelse.

Det var en liten presentation om mig själv. En liten mjukstart. =) Nu ska jag kliva upp ur sängen och gå till affären tror jag. Skulle vilja baka nåt gott bröd att äta till frukost. Vore gott. Det gör jag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0