Kalas kalas kalas!

Igår var det kalas hela dagen. Jätte trevligt med mååånga fina människor och måååånga fina presenter! Tack allihopa!

En till stor nyhet är att vi var bort till arken igår. Dom hade adoptionsdag för en massa söta små kissemissar. Och man kunde ju inte låta bli. Så det blev en liten skorpan för oss. Han var den enda vuxna katten. Jätteståtlig och snäll. Tycker så synd om dom stackarna som ingen vill ha. Jag förstår inte hur man bara kan skita i sina djur. Världens under. =)
Så då blev man kattägare. Jag hoppas det kommer att gå bra. Han är ca 2 år, dom vet ju inte riktigt men han har så pass fina tänder så dom antar det. Tyvärr fick vi inte ta honom på en gång för han hade en besvärlig öroninflammation så han måste bli frisk först! Men om nån vecka blir det väl. Öronmärkt, avmaskad, vaccinerad och kastrerad kommer han till oss. Och frisk. Så det känns ju jätte bra!
Välkommen till oss lilla skorpan! ;-)

Idag är det finfint väder ute. Då blir det en tvättning och en hängning ute. Gud så härligt! Måste klippa gräsmattan också + sätta upp den nya antennen vi fick av mina kära i inflyttningspresent (mamma, pappa, stoffe, frida och lilly).
Sen hade vi tänkt städa ur lägenheten idag men är nog för fint väder för det tror jag..

Kameran är ännu inte uppackad men det kommer bilder så fort jag hittat den. Puss puss

Husägare!

Nu har vi äntligen flyttat in i huset! I måndags gick flyttlasset och jäklar vad grejer man har. Vi fyllde en hel stor lastbil. Inte konstigt att man tyckt att det har varit lite litet för oss. Så nu är det stök och bök för att försöka få till det här hemma. Det tar sån jäkla tid att få upp allt ur kartongerna dock. har hållt på med köket i tre dagar nu ( fast då jobbar jag ju och har varit på kalas två dagar också) men det är ändå sjukt vilken tid det tar. Men nu kan man iaf gå här hemma. Ligger inte kartonger och påsar på varenda kvadratcentimeter längre så det är skönt. Övervåningen är faktiskt ganska fin nu också. Lägger upp bilder när jag hittat kameran. =)

Åsså hade rörmokarn varit hemma i gammlägan och fixat rören idag så nu är badrummet helt klart. Det känns också skönt, kan man lämna det åt sidan. Det är dock städningen kvar i lägenheten =( Tråååååkigt"!

Imorgon är det min födelsedag. Då är man halvägs till 50! puuu.. tiden går. Har dock inte hunnit med nå bakverk som jag alltid brukar. Men det hade varit fysisk omöjligt så den här gången blir det köpebröd. Det funkar ju det också. Nu blir det stängning utav ögonlock. Natti. 

8 dar kvar..

..till inflytt! Såå himla nära nu och jag längtar så jag döör. Just nu vill jag inget annat än komma in. Har ett stort kaos här hemma med kartonger till förbannelse + ett renoveringbadrum. Inge skoj alls. Men men.. snart så.

Annars är det väl bra. Har dock fruktansvärt ont i foten och vill helst kapa den på mitten. Det blir nog en operation på denna för nu har jag gått två månader och det blir inte bättre. =( Skitjobbigt är det.

så därför.. och bara därför.. ! :) .. blir det lite tröstgotta nu innan natten.


Börjat packa!

Idag, efter jobbet satte jag igång och packade inför flytten. Kärleken höll på för fullt i badrummet med att dra ner rester av tapeterna, sånt där tunnt skit som bara delar sig hela tiden, han har hållt på hela dagen fram till nu min duktiga kille. Nu bor vi i en enda stor röra och det är inte skoj! Grabbarna från ocab var här och bilade bort golvet också idag som hade spruckit när dom bilade bort golvbrunn för några veckor sedan. Så nu är nästa steg att vänta på grabbarna från golvettan som ska flytspackla hela golvet och gjuta golvbrunn. När grabbstackarn från ocab  var här och jobbade fick han ett fläskigt klagomål av en hemsk människa som bor i våran trappuppgång : "Va faaan håller ni på med där ner" hade han sagt till honom. Det är inte lätt att vara byggarbetare heller. Han sa att det är alltid nån som måste klaga när dom är ute på byggjobb. "Tycker synd om". Visst kan jag väl hålla med om att det inte alltid är så himla roligt när folk renoverar men inte faan springer man ut och klagar och svär och skriker. Man får för faan stå ut när man bor i en lägenhet annars ska man inte bo så!!

Nu blir det natti natti. Jobb imorgon och sedan mera packande!

Bilder

Här kommer lite bilder:


Thomas och FridaAnna och Jag


Sara och Jag


Frida och Agge


Mina kära bröder och jag


Och en adopterad syster.. jag som alltid velat ha en syster! ;-P


Vackra Sara


Mr Hawaii


Det fina värdparet


Solen skiner men det är inte varmt!


Åsså några bilder från fredagen:


Hasse i våran stökiga renoveringsläga


Ett gott vin. Denna gång fotad för att komma ihåg namnet på.


Vacker Fia


Då var gatufesten över..

..och huvudvärken är på plats. Klockan har nu slagit 16.49 och förr eller senare måste man ju kliva upp. :-)
För oss (Mig och Thompa), blev det bara två dagar på g-festen, onsdag och lördag. Himla skönt faktiskt, vi brukar ju alltid gå tre dagar men i år var det många faktorer som gjorde att vi valde att bara betala för en dag. Och det gjorde vi rätt i. Det blev en krogenvistelse i fredags ist, Oscar 30+! =D Sjuukt mycket folk och riktigt skoj.

Lördagen började vi på stan med kläder som inte längre passar i detta iskalla vinterland. Drog på mig ett var korta shorts och ett linne eftersom man numera tror att man bor i grekland eller ngt, men den idyllen försvann snabbt när helt plötsligt inlandsisen drog in över sundsvall. Burr vad jag frös. Det blev ett karusellåk med lilla söta Nicole iaf och det var skojs. Men det var hon som fick hålla mig i handen och inte tvärtom som kanske eg var tanken. :P
Efter några timmars strapatsande på stan åkte vi upp till Stoffe och Frida och där blev det party så det stog härliga av.
Bilder kommer snart, kameran är fortfarande kvar hos herrskapet. 
Väl nere på gatufesten blev det mest  ståendes i daltonstältet, men också lite dansande till Thomas Ledin. God mat fick vi också på slutet och sen var kvällen över. Många hundralappar senare med andra ord.


RSS 2.0