Sommar

Underbara väder! Man önskar bara att man kunde vara ledig. =/

Nu är vi hemma igen efter en veckas hus-, hamster-, kanin-, fisk- och hundvakt på alnön. Förutom en hamstersmitning, kaninsmitning och hundsmitning.. så har det gått jättebra!  ;-D Härligt att bo i hus och härligt med alla mysiga djur. =)
Här hemma är det bara  jobbigt att vara just nu. Badrummet är utspritt över hela lägenheten och det finns fortfarande ingen möjlighet till dusch.. så det blir till å snylta dusch hos alla  man hälsar på. =/
Och varmt är det.. och inte har fläkten som stått och gått i badrummet gjort saken bättre.. har nästan varit outhärdligt här hemma. Men idag var killarna från okab här och tog bort den iaf.. skönt.. en värmekälla mindre!
Men värmen gör iaf att min orkidé blommar som bara den. Sååå här vacker är den : 

                                   
Badrum

Så här ser det ut i vårt badrum just  nu.. och i minst två veckor till.... buuhuuhääää.. =/  vart ska man kissa kan man undra? Och duscha? Fläkten dom ställt dit ska stå å gå i 14 dagar.. det är rätt lång tid det. Hantverkarna hade idag iaf varit hit och slitit upp golvet men väggarna har dom inte brytt sig om så då tog kärleken på sig arbetarbyxa'n och började jobba.. 

                                              


                                                     
hektisk vecka..

Herregud vad mycket som har hänt den här veckan! 
I måndags sålde vi vår lägenhet.. Jippi! En sten som lossnade från bröstet! Dessutom var jag var på¨vårdcentralen och kollade upp min fot (dock inget svar på vad det var men ska dit igen). Har så fruktansvärt ont under yttre fotknölen på vänster fot och är alldeles svullen. Har gått så i fem veckor nu men det blir inte bättre... Sjukgymnasten trodde att jag fått ngn skada på nå ligament och senan som går under fotknölen men han visste inte säkert, så jag fick en ny tid men avbokade den och ska boka en tid hos en läkare ist.

I tisdags var vi hos Peter och Angelica och umgicks lite.. .. ;-)

I onsdags var jag och Thomas hundvakt åt Sally, Thomas pappas hund. Full fart på den jycken också. Åsså var vi och hälsade på i vårt hus igen... vi har ju lite abstinens på att få flytta in nu!  :D

I torsdags och fredags var jag på studentfiranden hos mina släktingar Jessica och Jonathan.

Lördagen var också fullbokad. Började dagen med att åka på birsta för att hitta en present åt min kära bror och en blomma åt min kära morbror. Vi var nämligen bjudna på middag hos morbror Thomas men också på kalas hos Stoffelito. Så då blev det först Thomas sen Stoffe. =) Heeela dagen lång.

Söndag träffade jag Fia på birsta.. såååå längesen sist så det var superskoj. blev också en heldag. Sen var vi bjudna till Madde och Mattias till deras fina hus. Alldeles nytt och fräsht. Jättefint hade dom! Och gott fika blev det också.. mums mums..

Nu är det ny vecka och lika fullbokad är denna. Badrummet ska ju renoveras nu så  idag har Thomas slitit ut allt som går att slita ut för att underlätta för hantverkarna som kommer imorgon. Duktig har han varit min kärlek. Jag hoppas att det kommer att gå fort allting för det är inte såå roligt att inte ha ngt badrum...

Time to sleep..

Mycket kalasande!

Igår var vi på 25-års fest hos Stina. Mycket trevligt. Hade tyvärr ingen kamera med mig så kan inte lägga upp nå bilder, men kika gärna in på Stinas blogg så får ni se lite bilder där. (omstina.blogg.se).
Kvällen avslutades på oscar i vanlig ordning och sen blev det taxi hem.

Nu till veckan är alla dagar utom söndag planerad. Dels är det två studentfiranden som ska "gås" på. Ena är Jessicas (kusin) och andra är Jonathans (kusins barn). Måndag ska jag kika upp vad som hänt med min fot. Har sjukt ont i den och har haft det i 4 veckor nu.. snart 5. Hoppas jag får ngt svar på det och att det inte är allt för allvarligt för jag har inte råd att vara borta från jobbet.

Nu ska jag slå igen ögonen för imorgon blir det tidigt igen. 05.00 ringer klockan. God natt.

Trötter..

..kom precis hem från Stoffe och Frida. Blev först bio, terminator, med mycket action och trevligt sällskap (Stina, Gunnar, Stoffe, Frida och Thomas), sen for vi hem till herrskapet och kollade på en massa gamla filmsnuttar från urminnes tider. Många glada skratt blev det. ;-) Härligt att gå tillbaka till tiden då man var liten ibland.

Imorgon blir det partaj hos Stina. 25 år blir hon tjejen. Nu är det snart bara jag kvar. Har köpt en ny fin klänning som jag tänkte ha på mig. Svart med guldknappar på ena sidan. Mycket tjusig. Hittade "den lilla svarta" på Gina, 199kr.

Nä, nu far ögonen igen på mig.. dags att sova! Natti natti


RSS 2.0