Slapparsöndag

Gårdagen var kanontrevlig. Var först ut och åt med min kära Sara. Det blev Oscar. Har aldrig varit där och ätit förut men OJ! Vad underbart gott det var. Kommer deffinitivt gå dit igen. Jag tog dubbelmarinerad fläskfilé med pepparsås och varje tugga var en riktig njutning. Sara tog renrostbiff och den var också kanon tydligen.Som dessert blev det en kaffedrink som hette Cafe After Eight. Mycket god. Notan blev saftig men det var värt varenda krona.  Sen blev det föris hos min kära bror och Frida med en massa singstar och skoj. Kvällen avslutades på oscar igen och sammanfattningsvis blev kvällen en riktigt tiopoängare. Så här såg jag ut: Min nya fina tröja är på och självklart inhandlad från flash ;-)

bakifrån:


och framifrån:
Mitt senaste inköp är denna otroligt snygga spegel. Kunde inte stå emot när jag såg den så jag var tvungen att slå till. And I just Love it. Nu ska den bara upp på väggen också. =)

Dörrklockan ringer..

Ligger i min sköna säng och drömmer mina djupaste drömmar när dörrklockan ringer ..07.45! Får man inte lite panik då? Håret står åt alla håll och kanter, pyjamasen som kanske har gjort sitt för ett tag sen sitter på och man vet inte vem det är som ringer på. Det visade sig vara en ung kille som ville titta på min vattenblandare .. (det visste jag ju iofs att dom skulle komma nån gång under dan men tidigast kl 8.00 stod det på papperet) jaja.. började ju å ursäkta mig i vanlig ordning.. : 'jag låg och sov.. ledsen att det tog lite tid innan jag öppnade..' sen ser man att man har glömt att rengöra handfatet .. dammråttorna har börjat växa.. fast jag dammsugade i förrgår.. dom måste ha en jäkla fortplantningsförmåga som små rackarna. Tänk att man alltid måste bry sig om vad andra tycker.. nu när jag tänker efter så ser det ju faktiskt riktigt bra ut här hemma. Det är nog bara jag som ser dom där dammråttorna. Jag måste försöka lyssna på Thomas lite mer. Han tycker aldrig att vi har stökigt hemma. Vad skönt det måste vara. =) Tog dock fram dammsugaren en snabbis efter att killen hade gått så det kändes lite bättre, men det är också ganska komiskt. Jag gör alltid så i efterhand.. snyggar till håret när folk har gått eller dammsugar när folk har gått.. det blir ju inte direkt bättre, folk kommer ju ändå ihåg (om dom nu lade märke till det) hur det såg ut innan. Hahah. Men det känns bättre för mig.

Nej nu ska jag åka iväg och göra ett arbetspass. See ya!

Thailand

Äntligen har våra nära, kära kommit hem från paradisön. Välkomna hem! Vi har saknat er jättemycket. Satt igår och fick se bilderna dom tagit i Thailand och det såg ju helt underbart. Allt utom ormarna som Christoffer hade varit och tittat på. huuuu.. Näe.. en Thailandresa skulle inte sitta helt fel just nu. Ska snart sätta mig och kika på reprisen från robinsson och drömma mig bort till dessa exotiska öar än en gång. =)
Nu blir det lite frukost!

Underbara ledig fredag..

Idag är det fredag och jag har min lediga dag. Underbart! Klev upp tidigt för att få ut så mycket som möjligt av dagen.
Nu när jag bor här ute i njurunda så får vi så lyxigt Sundvalls Tidning hem i brevlådan varje dag, och jag har kommit på att det är förbaskat trevligt att ha den att bläddra igenom tillsammans med frukosten..
Såg dock i tidningen att våra grannbutiker i Birsta, Fanny och Zizzi har gått i KK. Tråkigt att det är så många som måste slå igen. JC butiken i stan håller också på och säljer ut pga KK. Och Zara slog igen för bara några veckor sedan. Vad ska hända med Sundsvall kan man undra.?

På Flash går det bra iaf. Och vilka kläder vi har fått in. Såååå himla mycket snyggt. Man skulle kunna handla upp hela lönen på en och samma gång. Farligt. =) En av mina kunder som kom in berättade att hon i stort sett handlade alla sina kläder hos oss och att hon lätt skulle kunna spendera 10 000 på två sekunder hos oss. =) Roligt att höra.

Nu ska jag försöka hitta nå promenadskor här ute i Njurunda.. lite svårt kanske med tanke på att mamma har 4-5 storlekar större fötter än mig. Men jag vill så gärna ut i det fina vädret. Så skam den som ger sig. :)


Njurunda

Numera bor jag i Njurunda. Har fått den stora äran att ta hand om min lillebror som annars skulle få vara ensam i två veckor. Har bott här en vecka nu så det är en vecka kvar. Så om jag är mindre social än jag brukar är anledningen att jag bor ute i skogen..

Igår var det partaj hos Sofie. Mycket trevligt! =) Började kvällen med stressfix efter jobbet. Slutade kl 18.15 men kom inte iväg förrän halv.. Skulle skynda mig hem och göra mig iordning för att sedan träffa Stina på stan. När jag kom ner på stan blev det middag på restaurang Victoria. Filé mignon black and white.. MUMS! Mycket snack blev det så klockan bara rann iväg. Vi blev nästan utslängda från restaurangen.
Sen bar kosen väg till Sofie och Petter och OJ OJ, har sällan skådat sånt barbord. Bordet var nästan lika stort som rummet och fullpackat med olika sorters likörer, spritsorter, essenser, champagne.. ja allt. Det var bara att blanda hejvilt. =) Kvällen avslutades på Oscar.

Idag har jag haft en riktig slappardag.. skönt! Katterna här ute är så mysiga så det är otroligt! SÅ nu ska jag gå å mysa lite mer med dom.

Ha det gott.


RSS 2.0