Filmkväll..

Igår hyrde vi några filmer jag och Thomas och bjöd ner herrskapet på klippgatan att joina oss. Tyvärr var det de sämsta filmer jag har sett någonsin. Så onödigt bortkastade pengar! blää.. Den värsta filmen var pineapple express. Fy sjutton vad dålig den var. "Skrik och skrik och skrik" summerar jag den filmen med.
Vi har dock en film kvar att se "Die welle" så jag hoppas den är något, annars var detta det sämsta jag någonsin lagt pengarna på. Den filmen blev vi rekommmenderade av en gammal klasskompis som jag träffade nere på videoteket, Markus (som jag för övrigt knappt kände igen), så vi hoppas att han har god smak.

Nu ska vi åka ut till Njurunda. Det är underbart väder och min själ behöver lite sol. Adjö.

FestbilderFint par Gunnar och StinaJag, Fia och AnnaJag och Frida smuttar på goda välkomstdrinkarGunnar och ankiSara och AnkiHjärtat och AnkiStoffe och FridaStina och jag snackar lite strunt i köket =)Vacker!Maria L, Maria J, Elin, Annelie och Niklas


bloggtorka

Ledsen alla mina "Lindasblogg-älskare" för att jag inte uppdaterat särskilt bra senaste tiden. Har ett hektiskt liv så har liksom inte hunnit med mig. Håller ju bla på att göra karriär så ....

Kan ju då tala om att jag börjat jobba åt landstinget igen. Har där en högt uppsatt position med ett enormt ansvar där jag ser till att alla prover och viktiga brev kommer fram dit dom ska. =) Har under dessa två veckor utvecklats enormt mycket. Har dels lärt mig köra liten lastbil vilket jag trodde jag aldrig skulle klara av, men jäklar vad duktig jag är! Ni ska se backningarna jag gör mot lastbryggorna. WOW säger jag bara! Är ärligt talat riktigt impad över mig själv. =) Å större muskler har jag också utvecklat. Matvagnarna som jag kör upp och nedför och in i lastbilen är jäkligt tunga och shit vad stark jag kommer att bli.

Nä men ärligt talat. Högt uppsatt position och hela den biten kan ni ju stryka men resten är sant. Och jävligt roligt är det iaf! Och det är ju liksom det som är huvudsaken. man kan ju lugnt säga att det ger en hel del skit under naglarna och klackskorna, dom är bara att lägga på hyllan. Hudterapeut/post och budbilsförare är liksom rätt skillda arbeten men "lika glad är jag för det, men gladast är nog räven" raj da ta datta da ta datta datta da! .

Annars händer ju rätt mycket annat i mitt liv också. Den största händelsen är nog att vi har köpt ett hus. Längtar sååå himla mycket till inflyttningen så jag dör. Måste dock bara få lägenheten såld så vi inte står där.. men det ska väl gå bra. Den är ju jäkligt fin och lilgger i ett lugnt och skönt och bra område så det är ju bara dumt om man inte slår till! Alla som är intresserad är välkommen att höra av sig!

Förra lördagen var vi på både kalas och fest hos min hjärtevän och svägerska Frida. Var riktigt trevligt! Lägger upp lite bilder på festen när jag kommer hem. Är hos mina kära mor och far just nu så har ingen tillgång till korten här. Men lite kort från kalaset kommer iaf här:

                         

Vacker Frida 25 år! 

                           

Tårtan var lika smarrig som alltid.. tog slut direkt! =) 

                         

Frida öpnnar presenter. Dessa fick hon av oss: vit kajalpenna, kort svart jacka och klistertext att sätta på väggen. 

                         

                         

Muffinsboken var från någon annan. (Majri tror jag)

Arbetsbyte

I lördags var min sista arbetsdag på mitt förra jobb och imorgon börjar mitt nya! =) Är såå himla glad för det. =) Trodde att jag skulle vara ledig en månad nu innan det trädde igång men det blev tidigare och jag är jätteglad för det.

Jag har precis kommit hem från ett nytt pass på friskis. Cirkelfys. Det var riktigt skoj och sjukt jobbigt! Det kommer jag deffinitivt gå på fler gånger. Nu blir det lite kvällsfika och sen blir det duschen. =) Natti natt!

Söta grannar

Vad det är härligt är det med med söta grannar. Chefen på butiken mitt emot kom över idag strax innan jag slutade och gav mig en liten bakelse som en liten uppmuntran och för att "jag varit en så gullig granne" (butiksgranne alltså). Så himla fint så att man fick en tår i ögat. Tack för det.

Fick höra en rolig fras idag som var helt rätt: "om det inte vore för alla idioter skulle allt vara så mycket bättre" och så rätt det är!

Sen måste jag också berätta att vi kommer att slå till på ett HUS! =) På torsdag blir det deffinitivt. Sååå spännande och galet. Men jag har lite ångest, en sorts skräckblandad förtjusning, helt underbart men samtidigt ett stort steg in i det vuxna livet. Men det kommer att gå bra. Har längtat så länge efter ett hus och nu tar vi helt enkelt en liten sidoväg från min plan av mitt liv. Varför ska allt vara så perfekt för? Nej, man måste våga för att vinna ( eller hur är det man säger). Åhhhh vad spännande!


RSS 2.0