Snälla människor :D


 
Tänk vad roligt det är när någon kommer med lite omtanke när man är sjuk! Igår kom Thomas pappas fru Britta hit med lite blommor, honung med örter mot förkylning, ett "krya på dig kort" och ett ljus. Så himla gulligt. Sen hade hjärtat köpt lite medicin till mig mot slem och hosta åsså nå tabletter för halsen. =) Omtänksamma människor! =)


Sjuukis.. =(

Tror att svininfluensan har anlännt till mitt hus. Hostig, snorig, febrig och slemmig. Urs vad jobbigt. Sen har jag fruktansvärt ont i min handled.. vad kan det vara.. kan inte stödja mig på den över huvud taget??!! Skumt! Kan inte minnas att jag gjort illa den. 

Förutom det så ligger världens sötaste och mysigaste katt här brevid mig just nu.. Är så glad att vi "tog reda" på denna lilla söta varelse. Både han och vi blev kanonnöjda. =) Han verkar verkligen trivas som fisken i vattnet hos oss så det känns ju jätte roligt! Söööötis!!!

Jag skulle såå gärna vilja ha ett jobb nu.. där jag trivs bra och tjänar bra. Hur mycket är det att begära?.  Det är såå himla många som är less på sina jobb så då kan väl jag få komma dit ist! ;) Mitt drömjobb är 7-16, inga helger, ett jobb som stannar på jobbet och inte följer med hem (haft för många såna), skaplig lön och härliga arbetskamrater. Give it to me!


Hjärntumör

Min älskade sambos mamma har fått en hemsk diagnos. Tumör i hjärnan bakom ögonen. Hon opererades igår och vi har idag fått veta att det har gått bra. När jag fick höra hur det går till när dom tar bort tumören kunde jag inte sova på hela natten. Dom skär alltså upp huden vid hårfästet och lyfter ner halva "ansiktsmasken" för att sedan borra eller såga hål i skallbenet för att sedan komma in till det hemska området. Fyyyyy vilka oroliga dagar det har varit nu.. skönt att höra att hon är ok nu iaf. Tumören hade tydligen en storlek av en tennisboll. Hur kan det få plats kan man tycka? Inte konstigt att smak och lukt och syn har påverkats kraftigt. I stort sett blind den senaste tiden ju. Nu är rehabiliteringen kvar och vi håller tummarna på att alla sinnena kommer till sin rätta igen.

Tajta jeans..

Efter gårdagens provande av alla mina jeans här hemma kom jag slutligen till insikt vad offantligt mycket jag måste ha gått upp i vikt. Fick en smärre panik. Att ha strutsat runt i leggings under hela sommaren har inte gjort mig medveten om detta. Men nu så.. OjOj säger jag bara. Sen när man tänker tillbaka på vad man eg trycker i sig.. och inte tränar. Då kan det liksom inte gå på så många andra sätt. Jag och Thomas har lite svårt med planering av mat och när man alltid är hungrig och trött efter jobbet och inte har något hemma är det såååå jäkla lätt att köpa med sig skräpmat. Åsså när man har ett tungt missbrukande av godis uppå det. Farligt!
Kom alltså till insikt med att jag inte kan ha ett enda par av mina jeans.. katastrof!! Så nu blir det ändring på torpet.. Om jag kunde få min remiss till ortopeden nån gång så jag blir av med min onda knöl så jag kan sätta igång och träna igen! Och inget mera godis på veckorna.. Tänkte att jag kunde ha min lilla matdagbok här så jag kunde känna lite press på mig men det blir väl antagligen huuuuur tråkigt som helst att läsa, så jag skippar nog det. Men jag kan ju iaf säga att skräpmaten är ett minne blott ( iaf 3-4 dagar i veckan) ;) och godispåsen för 80 kr som köps på lördagen och äts av under hela veckan inte längre kommer existera. Fy sjutton för magfläsk! ;)

Annars:  Gårdagen var vi och bowlade med Fia och Lars! Superskoj! Lars vann överlägset över oss andra med alla  sina stikes efter varandra. Jag kom tvåa eg men det kom inte med på papperet för tiden gick precis ut när mitt sista kast kastades, och då fick jag in en strike så jag skulle ha gått om Thomas eg.
I lördags var det partaj.. det lugnaste någonsin tror jag men väldigt trevligt.
Söndagen bjöd på middag hos Stoffe och Frida. Mycket god kycklingwook och blåbärspaj till efterrätt. Mums! En snabb sväng blev det också till Glenn och Maria. Trevligt trevligt!

Denna morgon började med en bresning på bena. Blää för dessa cellprovningar. Obehagligt och ont men bra att det görs så man inte får nån cancer. Resten av dagen har jag tillbringat hos min kära mormor. Föör längesen sist så det känns bra att ha varit där en hel dag nu. Hon är så söt min lilla mormor. :)

Huset

Här kommer lite bilder på vårt senaste projekt. Är äntligen klara med sällskapsrummet nere. Lite före och efter bilder:
Före:



Bruna lister och orangea tapeter.. Var också en bård innan men den är borttagen här



Här målas lister!!

EFter:


Detta blir endast ett sällskapsrum så ingen tv här.. den har vi uppe. Ist blidde det en brasa.
Valnötsmöblerna gjorde sig bra här ändå. Tv-bänken fick bli en sidoskänk och Stora Lådan som sitter bakom brasan är omsnickrad till en platta ist. Blev riktigt nöjd faktiskt!



Fina fondväggen. Köpt på Beckers i Birsta. Lampan köpte vi på Ikea. Maffig en!
Åsså blidde det en ny matta också.

Här kommer lite fler bilder på huset:

Entrén:



Våra stora härliga fönster på övervåningen:




Det kommer fler bilder!

 

Måste även lägga ut den här bilden på "LivsnjutarGunnar". Visst är den härlig? Så fin med trädet bakom. Från Kräftskivan hos Stoffe och Frida.


Bröllop igen... :)

Då har vi varit på det andra bröllopet för den här sommaren. Skoj skoj! Denna gång var det min äldsta bror Lars som gifte sig med sin Joanna. Fint var det! Och som alltid så grät man en massa tårar! Tänk att det kan vara så rörande! Kommer aldrig klara av att gifta mig själv.. hur ska det gå till om man fortfrande vill ha lite make-up kvar i fejan till festen? haha..
Här kommer lite bilder :

                            

Nygifta

                                         

                            

Jag i min nya klänning från Esprit.

                            
Jag och Thomas utanför kyrkan

                            

Mor och Far ;)

                            

Jag och mina bröder

                          

+ två stycken låtsasbröder.

                          

Bröllopsvalsen såklart...
 
                          

...åsså bröllopstårtan =)

Storhogna

Hemma igen efter en underbar dag på Storhogna Spa och fjällhotell. Åkte dit på kurs dels för att få lite uppfräschning (kurser kan man aldrig få för mycket av), dels för att få testa nya produkter och för att jobba extra där. Spännande. Synd att det tar en sjuhelsikes tid att åka dit. Inget man gör över dagen direkt. Vid min sida och vid ratten satt dock min kära vän Jossan så köra slapp jag och supertrevligt var det. Åkte dit igår och fick sova på hotell. Mysigt mysigt. Men det blev som sagt en väldans snabbvisit eftersom vi åkte hem idag då.
Märket på produkterna var Prioris Coffee Berry (nyhet på marknaden!). Naturlig hudvård när den är som bäst. Fick väldigt bra  intryck av produkterna som ska vara väldigt effektiva mot bla åldrande och funka för alla. Doften är lite annorlunda men helt ok. Ska bli skoj att prova dessa produkter.

                       

Lite jobbig väg dit dock. Grusväg på 11 ställen där det inte gick att köra fortare än 30! Buh.. jobbigt! 

                         

Denna blåa fara tog oss fram och tillbaka. =)

                        
Hotellrummet

                      

Åsså en liten sväng till Jossans stuga! =)

                     

RSS 2.0