Muskelvärk!

Nu sitter jag här och har sån jäkla värk i mina armar.. har precis varit ute och skottat fram vår uteplats på framsidan.. skulle behövt ta baksidan också men den får Thomas ta eller så får den vara för nu är jag trött i mina armar!

Idag bakade jag pizza till middag med dinkelmjöl fullkorn och parmaskinka på. Det blev faktiskt rätt gott och nyttigare än vanlig pizza. Hade jag fått välja hade jag dock vräkt på med ost men nyttig som vi är nu då så blev det bara lite.. =)

Ingen träning blev det men det känns som jag har fått min dos av det idag ändå. Nu ska jag gå å ta lite kvällsfika.. sen blir det dumburken en liten stund. Jobb hela helgen!

Herrgud!!

Här kliver man upp och tänker ha en lugn och mysig morgon.. åsså kikar man ut!!! Vart tog trappen vägen?? ?





Herrgud!! Jag har verkligen ont i kroppen efter gårdagens skottning men det ser ut som att dte här kommer bli ännu lite värre. Urs urs urs.. Å då skottade ändå Thomas i går kväll också. Urs vad jag sitter och våndas nu..vill inte! Men det är väl bäst man sätter igång nu för det lär ju knappast bli mindre ju längre man väntar...

-2,5 kg =)

Var på viktisarna idag och hade gått ner 2,5 kg. Härligt härligt! Synd att det inte känns bara.. Nu ska sovas! Natti natti. =)

Polisexamen

I fredags åkte vi till Sthlm. Väl framme i Storstaden hittade vi ett parkeringshus i närheten av statshuset som vi parkerade i (Blev 375 kr FYYYY). Sen stapplade vi iväg mot Stadshuset och såg på vägen dit diverse japaner med sina kameror knäppa på allt och alla. hihi. Det värsta var ju när vi gick över bron och dom små rackarna gick ut på isen (ca 2 m från tunnisen) och hoppade och knäppte kort på varandra. Vilka tokar. Hua.. man förberedde sig nästan på å få agera baywatch. Aja.. nog om det. Det vi var där för var för att se min kära bror ta sin polisexamen. Det var väldigt pampigt och fint med otroligt duktiga sångare och orkester.


Här är han min stilige bror. Bra jobbat!

Efter examen blev det middag på resturang JärtorgsPumpen. Var sisådär tyckte jag. Tog entrecot men det var ingen köttbit i min smak. Segt och jäkligt. Fast god smak. 
Vi åkte sedan hemöver så vi var väl hemma vid ca 04.00. Trött som en bäver.

Lördagen firades hemma hos Christoffer med smörgåstårta och godsaker. Åsså lite buzz på kvällskvisten. =) Skoj skoj.

I söndags var jag och Thompa på en lånpromenad och sen kom Jossan och Magnus på kvällen och umgicks lite. =)  Trevligt.

Nu ska jag snart ta mig iväg på en långprommis till stan. Har köpt mig ett par stavar som jag tänkte inviga. Hej hopp.

Lärt mig sticka!

Idag började jag 9.45.. chefen skickade ett sms på morgonen och frågade om jag kunde komma lite tidigare så det blev en snabb powerwalk till jobbet. Dagen började bra med riktigt trevliga och skojfriska kunder och sen fick vi massa varor så då hade vi att göra. =) Skoj skoj. =) Jobbade till 19.15 sen bar det iväg ut till alnön till Thomas mamma och Janne. Där blev vi bjuden på supergod mat och klappgröt till efterrätt. mums mums. Efter det kikade vi på gamla kort på Thomas mfl. åsså lärde Sigbritt mig att sticka. =) Hihi. Ska knäppa ett kort på mitt lilla mästervärk så ni ser vad duktig jag är. haha. Hundarna var lika gulliga som vanligt också.
Imorgon blir det ett 11-19.15 pass sen ska jag hem och fixa lite bryn. =) Dagen därpå blir det en sväng till Sthlm över dagen. Ska fira min kära bror som tar sin polisexamen. Grattis brollan! Helgen är också ganska fullspikad så turjag är ledig. Nu måste jag nog sova så jag orkar med morgondagen. Må så gott! =)


Surarne!!!

Just nu känns det som jag har någon med stor makt emot mig. Typ en Gud eller nåt? Skulle vara snäll och komma på ett marykay möte som en kompis hade ordnat. Hon fick knappt ihop nå folk så jag tänkte att då kommer jag iaf. Väl där hade dom parkeringsavgift på 2 kr / timme. Ärlig som jag alltid är lägger jag i 4 kr för att få stå 2 timmar. (Klassen skulle ta ca 1h). Men trevligt som det var och mitt i kaffet frågade jag min kära sambo vad klockan var. 20.05! Oh shit.. min tid gick ut 19.35!! Skyndade mig ut för att inte åka på nån böter men jojjomenn!! Där sitter en lapp med en böter på 500 spänn! Allvarligt!! För att jag råkade missa klockan!! Blir så jävla less!! Så fruktansvärt less!! Så onödiga pengar som jag inte har råd med eg. Om jag ändå hade skitit i att betala hade jag kunnat stå mitt kast men när man verkligen är duktig och betalar för sig åsså får man ända skit! Bläää!! Nej sånt här mår jag inge bra av. Det är ung som att sätta eld på en femhundring bara så där.! Elräkningen som kom den här månaden var på 3000 kr dessutom! Så ännu en rolig utgift. Och det är mer tråkigheter men det orkar jag inte skriva om. Så är det i mitt lilla liv just nu!
Tur jag har en bra kille och mysig katt att trösta mig hos iaf! <3

En vanlig dag på jobbet! =)

I morse började jag 11 så jag tog en promenix till jobbet. Jobbade till 19 sen blev det hem och laga mat. Lax och spenatpasta blev det till middag idag. Har aldrig varit en "lover" för spenat men det var faktiskt himla gott. Var ett nytt recept där man blandade ädelost, pasta, spenat och salt och peppar tillsammans och serverade tillsammans med laxen. Mumsigt faktiskt. Efter det blev det en promenad igen men bara 45 minuters. Var så jäkla trött i benen. Nu blir det en film att somna till. Är en ny dag imorgon.

Efter jobbet.

Har precis diskat och gjort snyggt efter middagen. Idag blev det ugnspotatis och fläskfilé i dragonsås. Riktigt smarrigt blev det. Nu ligger jag i soffan och funderar på att ev ta en promenix. Tråkigt att det är så mörkt dock. 

Igår var vi hos Madeleine och Mattias och det var riktigt trevligt.  Supergod mat blev vi bjuden på också. Och vinet var smarrigt som tusan. Dricker sällan vitt men det där var gott det. =)  Dom kan det där dom. Tack snällna ni. =) Vår tur nästa gång.

Nu har jag bestämt mig för att ta en promenad ändå. Lika bra att göra det nu innan det blir alldeles för sent. Ciao! =)

Let's dance

Fredagskväll. Let's dance. Veckans höjdpunkt. Blev ett 11 timmars pass idag på jobbet så lite slut är man. Dessutom en jäkla träningsvärk från gårdagen. Det dock är riktigt skönt att känna. Nu har man aktiverat dom små slappa musklerna som finns därunder nånstans. haha. Var på friskis igår med Jessica på ett 75 min styrka/medel men det blev dock bara 50 min för brandlarmet gick så i var tvugna att utrymma. Stod ute och frös tills brandkåren kom för Irma (Jessicas dotter) hade glömt sin kofta och vattenflaska kvar där inne. Hon var på ett juniorpass. Kul att det finns sånt för småttingarna. Hon tytckte det var skitkul! =) Det verkade inte brinna nånstans för efter ett tag fick vi gå in igen så vi kunde hämta grejerna.

Imorn blir det jobb till 17.15 sen är vi bjuden till Madeleine och Mattias på lite middag och mys. Trevligt!

Äggmacka

Sitter och smaskar på en äggmacka. Riktigt gott faktiskt. Ska sedan gå på en promenad med Angelica. Ska bli skönt.

Nu har vi (eller Thomas rättare sagt) slitigt bort hela den gamla mattan i trappen och slipat som en dåre för att få bort allt ludd och lim som satt kvar under. Duktig min kille. Tog ung. hela kvällen i går. Så jag åkte och handlade lite inför våra nyttiga middagar här framöver. Ikväll blir det Tunnbrödsrulle med rökt skinka. Låter gott. Vi får se. Provar lite nya recept som vi fick från viktväktarna nämligen. Väl där på viktisarna så fick man ju väga sig. OHMYGOOOD säger jag bara. Jag väger alltså ung 13 kg mer än min "normalvkt". Och då var jag ändå inte smal. Helt sjukt ju! Vad hände?? Fattar ingenting ärligt talat. Eller jaoo om man tänker efter.. Sitter man å käkar godis varenda dag och skräpmat ung varannan i ung 5 års tid så nog faan blir man tjock tillslut! huvva! + att man inte rör på sig. UUuuu rysningar! Skönt att man har tagit tag i saken nu.
(Förstår att ni all är nyfikna på min startvikt...hahaha.. vet inte om jag törs skriva.... hmmmm.. äh.. då blir jag ju ännu mer sporrad att få skriva när jag gått ner alla dom här kilona.. Min startvikt ligger alltså på 73,2 kg! Det ni!! På en omuskulös, inte så lång kropp är det rätt mycket. För mig är det sjukt mycket! Fick ärligt en chock när jag ställde mig på vågen. Aja. nog om det nu. Ska ju gå ner så då blir det bra igen. Min målvikt är 55. Så dit ska jag nå är det tänkt. Får se hur lång tid det tar med den här "metoden" för inte faan svälter man sig. Man äter faktiskt riktigt mycket men rätt såklart.

Här kommer en liten bild på gamla mattan:



Härlig färg va?







uppe med tuppen..

..kanske inte riktigt men tidigt för att vara mig. =) Vad ska jag hitta på idag då tro? Först å främst ska jag iaf gå å äta lite frukost sen ska jag ta itu med alla hundratals kort jag har på hårddisken och rensa och se så det inte är dubletter osv.. lär kunna ta sin tid. Så det ska jag faktiskt göra nu. Ciao. =)


Tisdag

Idag är jag ledig. Riktigt skönt. Började dagen med att sova ut ordentligt. Sen klev jag upp, käkade frukost och fixade massagesängen. Mitt i skruvandet ringde Fia och sa att hon hade vägarna förbi så då satte jag igång lite kaffe. Mycket trevligt att få spontanbesök så där tycker jag. =)
Ska snart göra mig iordning för en långprommis. Hoppas min fot pallar! Tänkte ta en promenad in till Sundsvall City. Blir väl en prommis på 1,5 timme tror jag. Det verkar vara jäkligt skönt ute så det blir nog bra. Väl inne i city ska jag faktiskt börja ta tag i mitt liv förstår ni. Behöver en liten kick i arslet så jag ska börja med viktväktarna. Ett bra sätt att gå ner i vikt på. Man får äta allt men rätt mängd. Precis som det ska vara. Med viktväktarna räknar man kalorier (eller propoints som dom kallar det). Dom har ett bra synsätt på hur man får en långsiktig förändring på sitt liv. För det handlar ju ändå om en förändring. Alla värdelösa dieter eller atkins eller pulver och skit tröttnar man ju på. Med viktväktarna får man en långsiktig förändring och det är vad jag behöver. Så welcome beach 2010 och alla andra beachar. =) hahaha

Igår var jag och Thomas till Sigbritt och Janne och hälsade på efter jobbet. Där blev vi bjudna på mycket god klappgröt och fick träffa sötvovvarna igen. =) Sjukt söt lilla Linus ( deras nya valp). Det slutade med att jag somnade i deras soffa med en chicko som slickade upp halva ansiktet på mig. haha. Var så jäkla trött och slut.
Vi fick även låna lite verktyg av Janne till trappen. Vi tänkte nämligen ta tag i den nu. Ska slita bort gamla mattan som låg i den och sen lägga dit en ny. Den som är där nu ser för jäklig ut. Brun och trasig. De som bodde här innan hade en katt som gillade att vässa klorna på den så den är nästintill uppriven längst ner. Så förhoppningsvis har vi ny matta i trappen till nästa vecka. Skönt.

Nej nu ska jag gå å göra lite nytta. Ciao.

Dattan


pizza för sista ggn på länge!

Var och köpte en ny dator idag. =) En rosa minidator. Jättefin och perfekt för det jag använder datorn för. Bloggar, msn, facbook och aftonbladet. hihi.
Så här ser den lilla skönheten ut:




Sitter och bloggar på den nu. =) Funkar bra men den är bra liten. ;)

Det blev pizza idag.



Min favoritpizza från Pizzeria favorit.




Thompas pizza



Godisskålen

Sista degen på lääänge nu. Ska sluta med all snuskmat och börja äta sunt nu. Vill kunna komma i mina kläder igen. Har aldrig varit så fläskig någonsin. Så nu är det nya puckar. Äter min sista godispåse nu också. Bye bye fläskmage. Welcome smalmage! =)


Ut med julen!

Idag har jag och Thomas städat bort julen. Och storstädat nästan överallt. Resten tar jag på tisdag när jag är ledig för nu är jag nöjd för idag. =)
Var på birsta igår med Christoffer och Frida. Blev lite inhandlingar faktiskt. Två klänningar från MQ, ett par klackisar från scorett (skitsnygga), ett par championmysbyxor från Brandworld och en Spikmatta från hälsobutiken. Spikmattan var till Thompa. Hans stackars rygg kanske behöver en sån. Får se om den hjälper nåt.









Nu ska jag klura på nå gott till middag. =)

26 grader..

Fy sjutton vad det har varit kallt idag. Trodde ett tag att det inte skulle dyka upp en kotte på butiken idag men det gjorde det! =) Idag har varit en sån där dag som man (om det inte absolut är nödvändigt) inte sätter sin fot utanför dörren. Huvvaligen. Nej, tur man har tak över huvudet måste jag säga. Nu har jag krypit ner i en nybäddad säng (med helt nya sängkläder) efter att ha stått å lagat ihop en köttfärslimpa så här på kvällskvisten.  Behövde lite matlåda + morgondagens middag. En jobbdag till sen är det helg! =) Skönt!


Nytt år!

Nu har vi klivit in i 2010. Känns lite konstigt.. Tiden går så oerhört fort. Thomas konstaterade förut att han fyller 34 i år och det är ju helt sjukt ju! Själv kliver man upp i 26-träsket och det är också helt sjukt. Vad hände med tiden? Känns fortfarande som man är 20.

Undrar hur detta år kommer att bli? Och hur var 2009 eg? Man tänker sällan på hur det gågna året blev. Vilka motgångar och medgångar man hade. Om jag tänker tillbaka på 2009 så känns det inte som att det är så mycket som har hänt. Fast det är det. Jag har lärt mig mycket. Jag har jobbat som Butikschef. Lastbilschaufför! (liten lastbil). Dagisfröken. Post och Bud förare. Hudterapeut. Säljare. På ett och samma år. Haha. Det är inte alla som vågar prova på så många olika yrken. =) Och gud vad man lär sig. Fast det har varit hattigt så lär man sig så oerhört mycket när man provar på olika saker. Man får mer förståelse för andra. Man lär sig vad man ska göra och inte. Vad man mår bra av och vad man mår dåligt av. Jag hoppas verkligen att man tar till sig av allt och ändrar på det som varit dåligt och växer av det som varit bra. 

2009 för mig har varit ett händelserikt år. Jag och Thomas köpte ett hus. Helt galet och otippat mitt i arbetslösheten. Men det gick bra och vi trivs så fantastiskt bra. Vi köpte en katt från djurhemmet som inte hade något hem. Och han är heelt underbar!  Thomas mamma fick beskedet att hon hade en hjärntumör som läkarna mirakulöst opererade bort och hon blev som en helt ny människa och fick ett nytt rikare liv. Min lillebror tog sitt körkort. Ja.. mycket har hänt. Och tänk vad mycket nytt som kommer att hända detta år. Spännande. =)

Jag måste ju lägga upp lite bilder från jul och nyår. Det var ju första julen som vi inte firade hos mamma och pappa. Både jul och nyår firade vi hos oss. Himla mysigt har det varit.  Här kommer lite bilder:



Min första inlagda gurka! =) Muuumms.



Vår första skinka. Mummsss!



Alla samlade kring bordet.



Lilly verkar nöjd över julklappshögen. =)





Håkan öppnar julklappar. =)

Åsså blev det nyår:



Snyggingarna.



Mumsiga krustader!





Nyårskatten. =)





Lillebror och Frida

12- slaget:





Fia och Lars





Grabbarna sänder iväg ballongen. =) Denna gick bra. Vackert flög den upp i luften.  Den andra fastnade
i grannens träd så Thomas fick göra en insats och hoppa efter den. Det var ett snömonster till Thompa som kom tillbaka.
Men allt gick bra iaf. =)







Gott nytt år alla mina vännen! =)

RSS 2.0