Bad

Idag har jag tagit mig mitt första bad, för den här sommaren.
Men det var inget vanligt bad.
Det var perfekt. Det var alldeles lagomt varmt, det var bubblor och det var jetstrålar.
Jag njöt, åh vad jag njöt. Så skönt var det. Det var på min övervåning. :)
Peelad blev jag också, och insmord med en underbar kräm.
Jag har haft en bra dag! Och den har bara börjat.


Midsommar

Midsommar spenderades hemma hos oss. Vi blev ett gäng på 10 pers. Riktigt trevligt var det. Kl 12.00 dök de första upp och vi dukade upp till sill lunch. =) ( Det fanns även pajer för oss om inte gillar sill ) Vädret var inte kanon men vi hade sol under lunchen iaf. Efter lunchen tog vi oss lite kaffe och tårta för dom som ville ha. Då dök även Hasse o Ako upp. =) Vi började spela kubb men lagom till det kom regnet.. =( Jag hade ju tänkt att vi tjejer skulle ta en prommis och plocka midommarblomster och göra kransar men det blev icke så.
Sen hade vi lekturnering med luftgevärsskjutning, pilkastning och lite andra roliga lekar. Jag och Glenn var ett lag vi vann SÅKLART!! haha
Sen blev det grillning. Mumsigt värre. Kvällen avslutades med litre ost och kex och snarra. Blandat med lite dans. =) Bjuder på några bilder:

Glenn, Malin och Danne



Skorpan trodde han var en bebis:



Kubbturnering:


 
Thomas laddar byssen:



Malin briljerar:



..på flera vis:



Magnus:



Jag:



En annan lek, Jossan in action:



Malin har full fokus:



Jossan också:



Åsså jag och Glenn:



Frida kämpar på:



Å Danne också:



Åsså lite mys bilder

Glenn, Maria och Wilma:



Jag och Wilma:



Magnus och Skorpan:



En bra dag!! =)

Idag har varit stora slappardagen. Har ätit nu i två dagar så det står ut genom öronen på mig. Har tryckt i mig godis, chips, krokar, mera godis och mer krokar. Känner mig som en stooooor ploffs just nu. Uff. Men imorn blir det skärpning igen.


Malin och Iwar på besök =)

Det blev en trevlig dag! :) Vackra Malin och Söta Iwar kom förbi. =)











Mycket mycket trevligt!! =)

Nu ska jag gå å göra mig i ordning för att åka till Thomas mormor! Tjarrå! ;)


3 lediga dagar

Idag är min sista lediga dag innan jag "går på" igen.. =) Har världens bästa schema måste jag ju säga.

Har de här dagarna bara slappat och haft det skönt. I tisdags satt jag och scrappade ihop ett kort till broder tuck som fyllde 27 år. Sen åkte vi in på stan (första gången på evigheter med Thomas) och sprang runt. T hittade ett par slitna ljusa jeans på J&J och ett par schyssta solbrillor. Åkte sedan hem till Stoffe och grattade honom.

Igår satt jag och njöt i solen på morgonen. Sen åkte jag till sjukhuset för att kolla upp min svullna knöl på foten. Finally. Har väntat och väntat och väntat på att få komma till en specialist och tillslut (bara drygt ett år senare) var jag värd en titt. Han sa att något ju är trasig!! Och det är något utav ledbanden som går där. Men han visste inte vilket eller vad det är som har hänt där så nu har jag fått en remiss till magnetröntgen så att dom även kan se mjukdelarna. (Vanlig röntgen visar bara om det är någon skada på benbitarna och det var det ju inte, för det har dom redan kollat). Sen ska jag tillbaka för att göra en utredning. Det tar tid.. tur man inte är nån vekling. Ont gör det jämt men jag klagar inte särskilt mycket (bara ibland och det är mest Thomas som får höra det). För vem vill höra mina klagomål?

Efter Thomas hade slutat jobbet åkte vi hem och käkade lite sen for vi en sväng på birsta. Hittade en fin långklänning som jag tänkte ha till bröllopet, om det känns rätt. Ska prova den hemma och känna att den verkligen känns rätt innan jag bestämmer mig. Men den var väldigt fin. Thomas köpte sig en skitsnygg tröja också. Han är så snygg min karl!! =)

Måste bara lägga upp en söt bild på mina kärlekar. Thomas ligger så sött och håller om lilla skorpan som ser ut att njuta nå gudomligt.. hihi:



Kärlek <3


För han har tagit studenten..

..för han har tagit studenten, för han har tagit studeeeenten, fy faan vad han är bra! :)
Min lilla lilla lillebror har tagit studenten! Helt otroligt vad tiden går!
Gårdagen var jättebra. Mamma (och pappa) hade fixat och donat och gjort jättegod studentmat! Bra jobbat!
Jag gick tidigare från jobbet med förhoppning om att jag skulle hinna se Mattias gå ut på trappan men jag hann inte tyvärr! =( Men jag hann köpa en resorb och hänga runt halsen på han efteråt! =) Hann också iaf dit till V-malm innan han hade åkt och ch knäppa några kort på honom: 



 Åsså fick vi täffa fina tjejen hans för första gången. Jättesöt och trevlig tjej.



Sen åkte vi in till stan och kikade på när dom åkte runt i lastbilarna. Jag och Stoffe i väntan på att lastbilarna ska komma:



Stoffe och hjärtat:



Här kommer dom: (Mattias är den 5 från vänster, som blåser i nån tuta!)



SnyggingFrida hemma hos mamma i väntan på att få smaka på den goda studentmaten:



Lillen till bords:



Lillen och mamma:



Lillen och Fia:


Åsså lite kärlek:




Kvällens nöje - vedstapling! =)

Denna kväll har vi tillbringat hos Sigbritt och Janne. På schemat där stod vedstapling och middag. Så det har vi roat oss med. Middagen var supergod (med recept från mig) och pajen efteråt var gudomlig! =) Vedstaplingen var ganska rolig den å men på slutet värkte ryggen rätt bra.
Fick även mina hudprodukter idag som jag hade beställt! Jippi! Povade dom nu innan jag gick till sängs och dom verkar riktigt bra. Luktar fantastiskt och jätteskön på huden. Färgen på foundation som jag beställde verkar stämma bra i också så det är ju skönt. Slipper jag skicka tillbaka den.



Igår var Stoffe och Frida här och vi grillade och hade det trevligt. Vi fick även besök av Skorpans bästis. En av de vackraste katterna jag sett. Det är helt otroligt vad dom går bra ihop. Skorpan är en jäkel på att hålla sitt revir och jaga bort alla andra katter men denna verkar det vara något magiskt med. Trodde först att det var en tjej och det var därför dom går så bra ihop men det är en kille. Otroligt men roligt. Dom leker så sött med varandra. Han är här och hälsar på med jämna mellanrum. Så här söt är han.



När jag kom hem efter jobbet hade hjärtat även köpt
två presenter åt mig. Bara så där. Han är så söt! =) Ett par trosor och 2 st ögonskuggar som han snappat upp att jag sagt att jag vill ha. ;) Tack hjärtat! Love you!

Nu blir det till att slå igen dom små blå så man orkar med morgondagen. Natti Natti


Mys i soffan!

Idag har jag jobbat igen! Full fart i vanlig ordning! Nu sitter jag i soffan för mig själv och myser framför talang med jordgubbar, vindruvor och godis! Mumms. Skorpan ligger utstäckt som en död säl på golvet och bara myser han också. Hjärtat mitt är på Casino med sina arbetskollegor och spelar och äter och har vinprovning. Inte dåligt inte! Hoppas verkligen han vinner så vi blir rika! =) Vore ju kalas! =)


3/6

Nu är det Juni! Det betyder sommar. Och idag har det varit sommar. Riktig svensk sommar. Sol, moln, regn och blåst. Lite mer av det förstnämnda och lite mindre av de tre sistnämnda så vore det toppen! Älskar solen. Den gör mig så glad!



Thomas pappa kom upp på lite bullfika!



Skorpan hade tagit plats!



Mumsiga bullar!!



Har tappat min disiplin helt och hållet nu by the way. Äter gotta varenda dag. Har fått ett återfall och behöver nog terapi eller något liknande för att komma ifrån det. Jag verkligen ÄLSKAR mat och godis och fikabröd och allt man kan stoppa i truten. Har väl säkerligen med sommaren att göra. Det är så socialt också att äta, fika och dricka gott. Skall verkligen försöka skärpa till mig igen nu. Borde inte vara något problem när man har en karl som är jätte duktig!! Men de är det tyvärr ändå! Men skärpning! Pepp Linda Pepp!!


Trevliga dagar!

Vilka supertrevliga dagar jag har haft både idag och igår. Igår var vi ut och åt med Malin och Danne på Allstar. Mycket trevligt och mycket god mat! Gillar verkligen att njuta av livet! =)

Även idag har jag umgåtts med Malin. Heeela dagen. Riktigt trevligt. Har haft en riktig tjejdag med diverse skönhetsbehandlingar, promenad och god lunch i solen från baguetterian. Mums.
Kvällen blev också väldigt trevlig. Vid halv 6 dök halva insatsstyrkan upp för lite grillning och njut i solen. Stoffe och Frida, Stina och Gunnar, Glenn Maria och Wilma, och Anders Malin och Wilma var det som kom. Ett mycket bra intiativ av Stoffe måste jag säga.















RSS 2.0