Klassåterträff

Igår var det dags för återträffen. 10 år sen vi gick ut nian. Sjukt när man kan börja säga så. "För 10 år sen.. eller 15 år sen.". Då känner jag mig gammal. Nåväl..
Hade tagit ledigt för att få lite extra tid med Anna <3. Åkte in på stan vid 10. Mötte upp skönheten och gick runt och försökte hitta en fin outfit till kvällen.
Underbart att få träffa dig igen gumman!!
Efter ett tag anlände även Maria och Annelie och vi gick och lunchade allihopa tillsammans på Tant Anki och fröken Sara. Mycket mycket trevligt!! Så fantastiskt roligt att träffa alla igen.
Efter lunchandet tog vi en till sväng eftersom vi inte hade hittat nå fint till mig och höll nästan på att ge upp tills jag det sista jag gjorde såg den lilla blåsan som jag slog till på. En sommarsöt liten klänning från HM. Kan lägga upp en bild senare. Knäppte tyvärr inga kort under kvällen. *Dumt* Det blev även en kort liten jacka från GT, strumbyxor från HM, halsband från GT, ett nytt linne från GT och en godispåse. ;)

Åkte hem och gjorde oss i ordning inför kvällen. I med löshåret och på med naglarna. Allt fejk som gör en snyggare är bra! hhaaha. Kvällens smartaste drag var att ta på mig ett par låga skor med ingen klack. Det gjorde att jag orkade och kunde med glädje dansa heela natten lång. =) Herregud vad det var roligt att träffa alla igen. Många såg likadana ut och många var väldigt olik sig! Men många fick tillbaka sin "roll" igen och blev som dom var för 10 år sen igen. Patetiskt eller roligt, jag vet inte. Men roliigt var det iaf och jag gillar alla.. som gillar mig. hihi.


Nagelfix

Efter jobbet kom Fridis och Stoffe och hämtade mig. Vi svängde förbi max för en hamburgare att mätta våra hungriga magar med sen blev det nagelfix för fulla muggar. =) Hade lovat att fixa Fridas naglar inför återträffen. =) Första gången jag gjode tippar men det gick ju nästintill galant. Så här fint blev det:



 


Inköp trots köpstopp! (?)

När älsklingen kom hem efter jobbet åt vi först lite blodpudding sen tog vi oss en tripp till Birsta i brist på annat att göra. Det dumma när man åker till birsta är att man hittar så mycket man vill köpa heela tiden! Trots att jag har sagt att det inte blir nå mer nu innan löning så blev det det ändå.. hm.. typskt! Men fint och nödvändigt var det alltihopa! Spec Twixpåsarna!! (?)

En ny blomma till finrummet (hoppas på bättre tur med denna!):



Två evighetsblommor:



Lite väggdekoration (för att dölja den skadade tapeten som jag inte klarade av att se nå längre! Blev ju faktiskt rätt fint!):



Vi passade också på att piffa till tv-bänken i samma veva:



Åsså köpte vi även 2 små söta ramar att ha på varsin sida av sängen med kort på varandra (ifall vi måste ligga åt det andra hållet så kan vi se på varadra ändå! haha)



Jag köpte också ett ritbord på Ikea. Har inte tagit något kort på det dock. Men det kostade 10 kr (rena rama fyndet) och jag tänkte att jag kunde ha det när jag pysslar och knåpar med min scrapbooking! =)

En mycket angenäm kväll med andra ord! =)

Nästa check på listan är nya utomhusmöbler, krukor, blommor, förvaringspresenning och en spalje!
Låt pengarna rulla! =((


Katter

Har varit ute på förmiddagen idag och bara lapat en massa sol (och gått bort med en massa ogräs)! Riktigt skönt!
Min lilla katt Skorpan sprang runt och lekte och jamade och tyckte livet lekte han också tills det tittade fram en annan katt bakom husknuten.(!)
... Stel som en pinne blev han och sprang snabbt fram till den andra katten och glodde och fräste på han tills han sakta men säkert gick därifrån! Inte mycket till gästvänlighet där inte.
Att vi människor funkar så bra då kan man undra? Och för Skorpan funkar verkligen alla människor lika bra! Han älskar när det kommer folk som kan klia och klappa och prata med honom. Men ICKE katter!! Det går ICKE!

På tal om katter så var vi ju till Thomas mormor igår och tvättade fönster (läs Thomas!) och kikade på hennes nya katt. Men så vacker hon var. Och liten. Det tog ett tag innan hon vågade sig fram från soffan (lite skygg), men tillslut kom hon och myste och gosade! =)  Så här vacker var hon:  

   


Så mycket jag vill ha!

Just nu har jag så mycket som jag vill ha så jag dör! =)

Om man ändå vore en bortskämd lyxhustru(!) Då skulle jag kunna få allt jag vill ha! =)

Måste nog göra en budget och en lista på vad jag behöver mest och minst och pricka av allt eftersom det inte är möjligt att köpa allt på en gång!

Mina önskningar just nu:

 * Massa hudvårdsprodukter från Artistry. Skulle verkligen behöva allt!
Rengöring
Ansiktsvatten
Dagkräm
Nattkräm
Ögonkräm
Fuktigivande mask
Renande mask
Ansiktsskrubb
(Sen blir jag även supersugen på alla förebyggande rynkkrämer som verkar helt överlägsna, man blir ju bara äldre)

* Smink 

* Nagellack

* Naglar (Mina brukar vara fina men mitt jobb är inte snällt mot dom små rackarna!) 

* Utomhusmöbler 

* Blommor

* Smal midja (Har gått ner 11 kg men det känns inte?! ) 
 
* Fin klänning till den 28/5 (Då är det fest på aveny för alla oss som gick ur nian för 10 år sen) 

* Brun utan sol spray

* Krukor

mm mm..

Det blir som dyrt alltihopa! =(
 


Måndag

Idag på jobbet började 2 st nya tjejer hos oss. Jag och Jenny, en av tjejerna, lyxade till det med en lunch på waynes och hade det himla trevligt och gott! Fick även äran att åka hennes "LILLA" bil. Den minsta man kan tänka sig. Men tuff som attan!! =) Kommer inte ihåg vad den hette dock.

Jobbade till 19 sen blev det en rask promenad hem. Väl hemma hade hjärtat varit så duktig och klippt ner diverse buskar och börjat att olja in uteplatsen. Duktig han!
Jag slängde i mig en tallrik med gröt och gick ut och rensade lite ogräs och oljade in plywoodskivan som vi sätta upp på huset. Klockan blev 22.00 innan jag blev klar och hjärtat är fortfarande ute!

Nu blir det en tur upp till soffan sen blir det natti natt!


Party party!

Idag är det en total slappardag.. 
..efter gårdagens partande! =) Superskoj hade vi!!

I fredags tog vi och invigde vår grill tillsammans med Stoffe, Frida och Gunnar. Mummmms vad det var gott! =)
Skulle kunna leva på grillat. Det är så himla gott! =)
Skorpan passade på att mysa till det i Gunnars armar i vanlig ordning. Så jäkla roligt att se! :)



Mys pys! =)


Gårdagen började med kalas hos Frida. Smaskig tårta som alltid när Frida gör den ! =)
Efter kalaset åkte vi hem och förberedde oss inför kvällens partande.
Kvällens outfit:


Jäklar vad roligt vi hade!! Var till Jossan och Magnus och dansade och hade jätte trevligt! Sen blev det Oscar med mera dans! Vi avslutade med ett macho nacho mål på Max och sen blev det hemgång. Mycket skoj!!

Måste bara lägga in en bild på min supervackra orkidé också. 14 blommor är det på den nu!



Tredje gången den blommar. Den är så himla vacker!

Nu skulle det vara gott med lite mat... om man ändå hade kunnat få en lyxig tallrik med lax och sparris ?




Veckan som gått!

Efter en lång och skön ledighet var det dags att göra rätt för sig igen och börja jobba. =)
Blev en lång dag.. 9.00- 19.15 men tiden går så fort för det finns alltid så mycket att göra.

I tisdags var jag på birsta och träffade en kvinna som presenterade ett företag för mig som bla säljer hudvård. Verkar vara kanonbra produkter. Enbart ekologiskt odlade ingredienser och fri från mineralolja. Så nu ska jag handla lite därifrån och prova mig fram om jag gillar det eller inte. Har slut på allt. Både rengöring, ansiktsvatten, dag- och nattkräm, peeling, masker etc. Så det blir en dyr investering men det är det värt. Tycker synd om min hud som fått stå ut med det jag har haft hemma ett litet tag nu. Dessutom är det 100 % nöjd kund garanti. Är jag inte nöjd med produkterna är det bara att skicka tillbaka dom. KANON! Vem kan erbjuda den servicen idag? Artistry heter märket och jag ser enbart fördelar med det. Det som är så roligt är att dom även har smink. Så det blir det till att prova efter hudvården.. =) hihi

Efter träffen med henne gick jag och strosade runt lite på birsta. Kände mig lite hungrig och hookade upp Malin på en lunchdejt. Mycket trevligt och gott var det.
När Malin blev tvungen att återgå till jobbet ringde jag min andra "Malinkompis" och ordnade upp en dejt med henne strax därpå. Blev en liten strosning på IKEA och sen fick jag så snällt skjuts hem. =) Tack vännen! =)

Onsdagen hade hjärtat tagit ledigt. Då var det nämligen dags för vår tripp till Ö-vik för att hämta vår nya bil. Det blev en låång men mysig bussresa eftersom jag hade hjätat vid sidan om. =)
Det var en fin bil och ett trevligt bemötande vi fick där uppe. Blev tom bjuden på lunch av bilfirman. Inte illa. Men vi är dock missnöjda med rekondningen och att det var några små stenskott ovanför rutan som vi inte såg förrän vi kom hem som hade börjat blivit mörka. Känns ju inge vidare på en -08! Men vi åkte in på berners och killen där sa att om vi fyller i med en penna så stoppar man upp rostbildningen åsså är det bra sen. Så så får det bli. I övrigt är vi nöjda med bilen.

Nu ska jag nanna så jag orkar upp och jobba imorgon. Natti.



Sista lediga dagen..

åhh.. nu var det ett tag sen igen. Har haft så mycket så jag har inte orkat skriva ner allting. Nu kommer det i stora drag. Helgen som var spenderade jag i Uppsala. Hade tagit ledigt fredag för att få en extra dag hos Sara. Var såååååå himla trevligt! Vilken underbar stad och vilka jätte trevliga människor. När jag kom fram med bussen i fredags kl 11.00 stod Sara där och väntade på mig. Stumpan! =) Åkte ut direkt till hennes killes hus (dit hon också anrt ska flytta in! tihi.. ) ;). Det var ca 1 mil ut på landet. Jättemysigt låg det. Väl där lämnade jag ifrån min väska och fick för första gången träffa Saras kille Mats som var huuur trevlig som helst. Vilken kanonkille hon har hittat!! Sara packade iordning en picnickorg med kycklingsallad, jordgubbar, mousserande vin, ciabatta och brieost (vilket välkomnande!! hon kan hon!) åsså åkte vi in till ekonomicum (tror jag att det kallades) där vi satte oss bland VERKLIGEN ALLA andra som bodde i Uppsala. Helt sjukt vad mycket folk det var. Glömde självklart kameran hemma så jag har inga bilder att lägga upp men inte en gräsplätt var tom om man säger så. Solen sken och dom flesta var riktigt på gasen. Den mindre attraktiva sidan av det hela var alla fulla karlar som stod å pissade öppet i varje hörn som fanns. Som hundar ungefär.. hhaaha..  
Vi satt där i ett par timmar och myste sen åkte vi hemöver igen. Fixade oss iordning lite och drog vidare för grillning hos en av Mats kompisar. Blev en hel del folk och alla lika trevliga. Grillade och snacka hela kvällen lång sen blev det skaka rumpa på ett av Uppsalas uteställen. Flustret tror jag det hette. SKITROLIGT!! Var kvar till stängning (strax innan) sen blev det hem å sova. 
Lördagen spenderade vi med lite shopping på stan för att sedan åka hem till Mats och grilla med en massa nytt trevlligt folk. Många nya ansikten på 2 dar. Söndag blev det tyvärr hemgång igen. Hade kunnat stanna några dar till. Saknar dig redan Sara! =( Men det var skönt att komma hem till hjärtat också!! Man märker vad man tar varann för givet när man är ifrån varandra sådär. Mysigt att få komma hem och kramas lite igen. ;)

Nu måste jag göra mig iordning för en tripp bort till birsta. Får skriva mer senare. Hej så länge.


RSS 2.0