Hej farmor!

Hej Farmor!

Igår hade jag på mig min fina stickade tröja som jag fick på min 1-års dag. Fin jag är va? :)


Korv med bröd

Idag har jag ätit korv med bröd och lite ketchup. Det var gott tyckte jag.Kanske lite torrt så jag blandade ut det med lite vatten.Senare på dagen kom morfar och hälsade på. Det var jätte roligt. Jag ville sitta i hans knä hela tiden åsså ville jag spela boll med honom. Gick även och hämtade klossarna och ville att han skulle sjunga i dom precis som pappa brukar göra och han visste direkt hur han skulle göra för han gjorde likadant. =)

Ser ni vad fin han är. Nyklippt och med skjorta på:
Äter själv

Idag har jag ätit min gröt själv. Det tog låång tid och det blev kladdigt men det var jätteroligt och mamma tyckte jag var duktig. Tyvärr ingen bild. Bara film och den går inte att ladda upp här.

I eftermiddag ska jag, mamma och pappa åka och plocka blåbär. Det har jag aldrig smakat (förutom i puréer då).

Lite dålig uppdatering. Igår var Valdemar och Astrid här och lekte lite med mig och mina nya leksaker. Jag tror dom gillade dom. =) Efter dom gått gick jag och päronen på prommis till Media markt. Mamma ville gå prommis och pappa ville åka på mediamarkt så gick dom dit åsså blev båda nöjda! :) 

Här kommer en bild från i torsdags när mormor kom och hälsade på:
Gissa om jag gillar min mormor. Hon vill alltid leka med mig. =)


Valde mellis själv idag

Idag när jag och mamma var ute kröp jag bort till rödvinbärsbusken och smaskade i mig lite rödvinbär. Gott! Åt jättemånga. Och plockade själv! =)


RSS 2.0