Biluppdrag..

Idag har jag följt med mamma till North Car. Nyckeln som beställdes för massa många månader sedan hade äntligen kommit. Medans vi väntade på att nycklarna skulle kodas om (hon sa så) promenixade vi ner till Dollar Store. Där pekade jag på ett nytt påslakanset som jag ville ha och mamma gjorde som jag ville och köpte det. Hihi.
När bilen var klar åkte vi till birsta. Pappa hade beställt ngt annat till bilen från mekonomen som vi åkte och hämtade ut och sen skulle mamsen lämna tillbaka nå byxor som inte blev bra. Vi tog även en tur för att kolla ut kläder till dopet. Tur som jag har så lyckades jag få en ny One Piece. Hon är så snäll min mamma. Men det blev inga kläder till dopet för mig. Mamma hittade dock en tröja som hon tror att hon ska ha. Jag tyckte hon var jättefin i den iaf. För jag log och skrattade som bara den när hon provade. Hon som jobbade i butiken blev också full i skratt när hon såg hur mycket jag skrattade. hihi. Mamma tänkte att hon kanske såg rolig ut då eftersom jag skrattade så mycket men det tyckte jag inte.

I morse när mamma satt och fikade lyste solen in så det blev skuggor och ljus på mitt bord på matstolen. Jag försökte fånga ljuset men det gick inte. Jättekonstigt. Mamma har det på film men tyvärr kan man inte ladda upp filmer här... typiskt.

I kväll har vi varit och hälsat på hos Farmor och Janne. Farmor tycker att jag är tung. :) Jag tyckte det var lite läskigt den här gången. Blev lite ledsen när jag satt hos Janne och när hundarna skällde. Men jag var trött också å då blir jag lite mammig.

Idag bjuder jag på en matbild. Spaghetti med köttfärssås. MUMS!!


Hoppar fram på rumpan!!

Idag har jag och mamma bara varit hemma. Jag har varit nöjd med det mesta så mamma har hunnit med massa saker. Hon har tvättat, sytt, städat i garderoben, lekt med mig, bakat, bytt mina sängkläder mm mm.

Vid middagstid kom Tilda med päron förbi. Dom ville äta godaste pizzan i staden (langospizzan på pizzeria favorit) så då åt dom den här eftersom det är så nära oss. Tilda var på bushumör. Hon är så rolig att titta på tycker jag! Jag blir så glad när jag ser henne busa. Hon har så mycket energi i kroppen. :)
Mamma hämtade min sjungande vovve så vi fick leka med den. Jag blev så glad när den sjöng och klappade med tassarna så jag började "digga". När man "diggar" så liksom gungar man med hela kroppen i takt med musiken. Det var ju tokskojigt. När jag diggade så hoppade jag liksom framåt på rumpan också. Det var också roligt. Coolt att man kan ta sig framåt bara genom att sitta på rumpenstumpen. hihi.

Titta vilka fina kläder jag har: Snickarbyxorna fick jag av mamma och pappa (pappa som valde ut) på alla hjärtans dag och mössan har mamma köpt av min kompis Gretas mamma. Fina va?


Feber i dagarna 3

Jag har blivit sjuk. Har feber och har haft det i 3 dagar. I onsdags och igår var det över 39 grader men idag har det varit 38,3. Så jag hoppas att jag blir frisk snart för det är inge roligt. Jag är sååå trött hela tiden så jag sover nästan hela dagarna. Mamma gillar det inte alls. Hon blir så orolig för mig.

Idag har jag ändå varit lite piggare. Jag lekte lite med alla björnarna förut åsså har jag sprungit omkring i gåstolen och det har varit skojigt faktiskt. Jag gjorde dock illa mig när jag satt och lekte med giraffen. När jag skulle sträcka mig efter den tippade jag framåt och ramlade rakt med ansiktet på den så jag fick ett litet märke under ögat. Det gjorde JÄTTE ont så jag började grina. =(

Nu sover jag igen. Mamma skulle bjuda på lite äppelpuré i matstolen men jag var så trött så jag slog igen ögonen när jag satt där....... (då är man sjuk) när man tom somnar i matstolen...

Jag bjuder på lite sjukling bilder:Det syns på mina ögon att jag inte är frisk.

Leker lite de korta stunder jag orkar vara vaken:Mamma har gjort kladdkaka med grädde och jordgubbar *muuumms* Passar väl utmärkt för en sjukling?!: Stör mig inte medans jag äter! :)hmmmm.. vilken ska jag välja???Idag har jag lekt med björnarna:

Har ni träffat Pappa Björn?? Visst ser han snäll ut? :) Han gillar jag massor!!Ser ni vad vi myser?? :)


I'm back! :)

 I'm back!
(Nu har jag visst lärt mig engelska också.. ;)

Det var ett tag sen jag uppdaterade nu och det beror på att mamma (som hjälper mig skriva) inte har haft tid. Det började när hon fick "virkfeber". Då tog hon varje ledigt tillfäller i akt att virka godsaker till mig. Nu har febern lagt sig lite, efter att hon gjort en dammsugare, ett ballerinakex, en marräng, en biskvi (eller macarone) och en prinsesstårta. Jag tyckte dock se att hon satt och gjorde en liten chokladboll också tidigare idag medans jag lekte med giraffen.

Nu har pappa fått jobb. Han jobbar på IT-avdelningen på Sundsvalls kommun. Der är första veckan och jag tycker nog allt att det är lite tomt hemma. Nu är det bara jag och mamsen som hänger om dagarna. Men det går bra ändå. (Han kommer ju hem på kvällarna som tur är).

I måndags kom Madde och Samuel och hälsade på. Det var jätteroligt. Samuel är allt en liten snygging om jag får säga det själv. :) Vi lekte lite på golvet och mammorna käkade lunch och drack kaffe.

I tisdags var jag på babysången. Det tycker jag också är jätteskoj! Det är så många barn att titta på också gillar jag när vi sjunger och dansar. Så här söt var jag då:Ser ni vilken stooor tjej jag har blivit. Kan sitta själv. Åsså har jag kjol också, som stora tjejer har.

Idag har jag och mamma lekt hemma bara åsså har vi gått på en jättelång promenad. Nu sitter jag och leker med min nya leksak som mamma har köpt till mig.

 Hejdå!


RSS 2.0