Bada badkar

Idag har jag badat badkar. Det var jätteroligt. Roligast var att jag fick leka med mina nya badleksaker som jag fick i julklapp. Jag fick även träffa "The claw" (från filmen Lilar liar med Jim Carey) för första gången (Mamma som gjorde den) och jag skrattade så jag höll på ramla av stolen!! :)


Finbesök

Idag har jag varit världens snällaste bebis. Har knappt gnällt nåt alls, sovit ute en bra stund och flörtat som bara den med mammas kompisar Malin och Danne. Tror verkligen flörtandet är min nya "grej". :) Allt finns på film!! :)


Pulka

Idag fick jag åka pulka för första gången. Jag tror det var lite roligt. Log lite en gång sen satt jag mest bara å kollade. Fick åka ner till farfar och sen hem igen. Slocknade direkt när jag kom hem.

Mamma och pappa visste inte riktigt om dom skulle sätta mig i fällen eller åkpåsen. Först provade dom att sätta mig i åkpåsen och dra bältet runt alltihopa men det blev jättetrångt och konstigt se själv:Då provade dom fällen ist men då gick det inte att spänna fast mig..Tillslut kom dom på att det är hål i åkpåsen som man kan dra bältet igenom.. hihi så då blev det såhär:
Flörtar

Har jag berättat att jag härmade pappa häromdagen?? Han slog i bordet ungefär som Tilda brukar göra och jag tyckte det var jätteroligt. Sen gjorde jag likadant och nu är det en favorit. Vi brukar göra det i kapp nu, jag och pappa åsså säger vi MAT MAT MAT och tittar på mamma när hon kockar alldeles för sakta. hihihi.

Idag har jag varit en riktig glader heeeela långa dagen. Så här har jag sett ut nästan hela tiden:Jag har även kommit på en ny sak man kan göra. FLÖRTA. Man liksom blinkar med ögonen också ler man och skrattar. Jag flörtade med mormor idag. Skrattade och blinkade. När jag hade kommit på det och flörtade massa med henne så gjorde hon likadant mot mig. hihi. Sen fortsatte jag flörta med morfar och när vi kom hem så flörtade jag massa med mamma och pappa. Det var en rolig grej och det verkar också populärt. Nu kan jag charma ännu mera! :)


Här myser vi lite jag och mormor. Tycker om henne jätte mycket!!


Har även fått kika på eld idag. Det tyckte jag var häftigt!Har ni sett min kompis Elefanten? Den är lika rolig som Giraffen. Låter likadant och är god att suga på.
Ser ni den coola mössan också? Den fyndade mamma och pappa på ica maxi på tokrea. Fick 2 mössor, 2 dregglisar, 1 pyjamas och 1 fleecedress, allt för 75 kr. Kul när man kan fynda så fina saker så billigt.
Finbesök från Uppsala

Idag har jag sovit ute. Sov i ca 2 timmar. Skönt. När jag precis hade vaknat och fått blöjan bytt kom Sara Bodeby på besök. Mammas fiiina kompis. Henne gillade jag. Jag tittade på henne jättemycket (i början var hon liiiite lite läskigt) men sen log jag massor massor åt henne. Vi hade också en mycket lång snackisstund mest i form av pruttljud från min sida. Tycker det är roligast just nu och det verkar som att dom jag snackar med gillar det också för dom skrattar ofta när jag gör det. :) En hit!


Ser ni vad dregglisen är blöt? Det blir så när man pruttar med munnen.. hihi.


Nyårsafton

Då har jag även firat min första nyårsafton. Jag tyckte det var tokroligt. Fick nämligen vara med två av mina bebiskompisar Tilda och Leo och bla provåka Tildas gåvagn och snacka och flörta med Leo. Jag  höll mig nöjd och vaken läääänge, ville inte sova fast föräldrarna tyckte jag borde. Tillslut kände jag att jag nog var väldigt trött men var vaken nästan 2 timmar längre än jag brukade ändå. Det var ju fest och raketer som smällde ute och när man får sitta och kika på en så snygg grabb som Leo då kan man ju inte somna heller.
Övertröttheten tog dock över och mitt bästa humör ändrades snabbt till mitt värsta. Jag skrek och gormade och inte ens amning funkade. Det brukar alltid funka men inte denna gång. Jag skrek och skrek och skrek säkert i en halvtimme för jag ville ju fortsätta vara vaken men jag var samtidigt jätte jätte trött. Konstigt det där...
Tillslut somnade jag ändå och då var kl ca 01:30. Jag sov väldigt oroligt hela natten. Kanske också för att jag var förkyld!? Har nämligen åkt på min första riktiga förkylning med massa snor i näsan så jag nästan inte kan andas... jobbigt. Och snorsugen som föräldrarna försöker med gillar jag inte alls.

Här kommer några bilder från nyår:


Föräldrarna äter cheescake och spelar spel
Jag och Leo snackar lite..


Tilda vill smaka cheesecake


Provåker jag lite i gåstolen..


Har min fina klänning på mig som jag fick av mormor i julklapp


Tilda rejsar på.. =)


Morgonen efter.. Tokig morbror jag har. Ser ut som han ska äta upp mamma..Idag har jag provat risgröt för första gången. Det var så smarrigt så jag skulle kunna äta 2 hela portioner om jag fick. MUMS!!

Har även varit och lånat en gåstol av mammas kusin som jag kan ha hemma. 
Den var skoj men jag når inte riktigt ner med fötterna i den ännu.


Visst är jag söt i den här fina kattdressen jag fick av mormor i julklapp?? :) 
Lite stor än dock men det funkar.

 RSS 2.0