Hav

Vilka härliga dagar jag har haft! 
I tisdags efter inventeringen på jobbet, åkte jag, Frida, Stoffe och Stina på en liten loppisrunda. Hittade två fynd som just nu ligger och väntar på att torka efter vitmålning. Kommer bilder när jag är klar med dom. Ett nyckelskåp och en "pigtittare" eller vad dom kallas för??
Efter det åkte vi och plockade upp mammsen och  tog med henne ut till skatans café där vi avnjöt en mumsig räkmacka! Livsnjutning!

I går tog jag halvdag på jobbet för att kunna vara med på räkfrossan på juiskärs café. Vi var ett helt gäng. Mamsen, Stoffe, Frida, Thomas, Majri (Fridas mamma) Bosse, Fanny, Ulf och Marie (som vi köpte huset av). Riktigt riktigt trevligt var det och underbart väder. Blev en liten miss i min beställning dock. Trodde jag beställde rökt lax men det var kallrökt vilket är som gravad lax. Trodde jag skulle spy! Men mamsen räddade mig och bytte så då blev det räkfrossa för mig ändå. Inte riktigt som jag tänkt men det var gott.

Idag har jag jobbat. Tyvärr väldigt lite folk men den tropiska värmen gjorde sitt till kan jag lova. Vem vill shoppa när det är underbart att vara ute?
Efter jobbet åkte jag hem och Stoffe och Frida var och hälsade på. Vi käkade grillat (mumsiga spett och potatisklyftor av färskpäror i ugn). Till efterrätt blev det en supergod och somrig jordgubbspaj.
Efter den goda efterrätten fick vi för oss att åka ut till spikarna på alnön och kika. Tog med oss lite jordgubbar och satte oss på klipporna vid havet en liten stund och njöt av utsikten. Finns så många mysiga och oupptäckta ställen som man inte har varit på här i sundsvall. Har tagit lite kort men lägger upp dom senare. Nu ska sovas så jag orkar upp imorgon. Får se om det är möjligt med denna värme?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0