Onsdag

Det har varit tre fullspäckade dagar med diverse olika händelser. Vi har sålt vår underbara bil! =((( Det gick betydligt fortare än vi tänkt oss så nu står vi här utan och det är ganska besvärligt. Skulle behöva åka och handla men det är inte så lätt. Får ta och springa in på Ica innan jag promenerar hem efter jobbet ikväll. Svårt att storhandla när man går dock. Så det får bli det viktigaste. Saknar pärlan enormt mycket. Urs urs urs.. men vi behöver en bil som är mindre och som drar mindre bensin. 

Strax efter att bilen rullat iväg så kom min bror, Gunnar och Frida hit med soffan som vi hade tänkt köpa av dom. Det visade sig dock vara omöjligt att få upp den på övervåningen då den var för stor för vår trapp. Vi skruvade ner den till minsta beståndsdel men det gick ändå inte.. buhuu.. då fick grabbarna för sig att man kanske kunde ta den genom fönstret uppe.. men hur sjutton då?? Dom försökte men det var förenat med livsfara kan jag säga.. 3 st nere och 2 st uppe men det var omöjligt... om man hade haft en lyftkran kanske det hade gått men inte på det här viset. Så det bliddde ingen ny soffa för oss. Sundlingsfamiljen ute i njurunda blev lyckliga ägare till den ist. 

Igår kom en tjej och kollade på sängborden som vi hade ute på blocket. Vi hade inte plats för dom efter köpet av dom nya sängarna så därför tänkte vi sälja dom och köpa ett par andra. Det roliga i det hela var att den här tjejen hade 2 st exakt såna som vi ville ha så då bytte vi rakt av ist. Blev ju helt perfekt. Slapp vi åka och köpa dom andra. Och hon kom hit med dom också så leverans till dörren utan en extra krona kan man ju inte kalla annat än en bra affär. =)

Nu ska jag borsta tänderna sen blir det en promenix till jobbet. Ha en fin dag alla glada!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0