3 lediga dagar

Idag är min sista lediga dag innan jag "går på" igen.. =) Har världens bästa schema måste jag ju säga.

Har de här dagarna bara slappat och haft det skönt. I tisdags satt jag och scrappade ihop ett kort till broder tuck som fyllde 27 år. Sen åkte vi in på stan (första gången på evigheter med Thomas) och sprang runt. T hittade ett par slitna ljusa jeans på J&J och ett par schyssta solbrillor. Åkte sedan hem till Stoffe och grattade honom.

Igår satt jag och njöt i solen på morgonen. Sen åkte jag till sjukhuset för att kolla upp min svullna knöl på foten. Finally. Har väntat och väntat och väntat på att få komma till en specialist och tillslut (bara drygt ett år senare) var jag värd en titt. Han sa att något ju är trasig!! Och det är något utav ledbanden som går där. Men han visste inte vilket eller vad det är som har hänt där så nu har jag fått en remiss till magnetröntgen så att dom även kan se mjukdelarna. (Vanlig röntgen visar bara om det är någon skada på benbitarna och det var det ju inte, för det har dom redan kollat). Sen ska jag tillbaka för att göra en utredning. Det tar tid.. tur man inte är nån vekling. Ont gör det jämt men jag klagar inte särskilt mycket (bara ibland och det är mest Thomas som får höra det). För vem vill höra mina klagomål?

Efter Thomas hade slutat jobbet åkte vi hem och käkade lite sen for vi en sväng på birsta. Hittade en fin långklänning som jag tänkte ha till bröllopet, om det känns rätt. Ska prova den hemma och känna att den verkligen känns rätt innan jag bestämmer mig. Men den var väldigt fin. Thomas köpte sig en skitsnygg tröja också. Han är så snygg min karl!! =)

Måste bara lägga upp en söt bild på mina kärlekar. Thomas ligger så sött och håller om lilla skorpan som ser ut att njuta nå gudomligt.. hihi:



Kärlek <3


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, vart hittade du den klänningen? Hur ser den ut..få vi inte se en modellbild ? ;) Är ju ute efter en långklänning men ha fortfarande inte hittat nån :(

2010-06-17 @ 10:45:06
URL: http://malinxsvedin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0